Publikavimo data: 2024-06-16
Vatrushki su varške
Vatrushki su varške - puikus šventinio stalo ar šeimos vakarienės priedas. Tai nacionalinis senovės slavų arba rusų virtuvės produktas. Vatrushki gali suteikti nuotaiką visai dienai. Jos pasižymi stebuklingu aromatu ir nuostabiu skoniu, tiesiog tirpsta burnoje. Žinoma, paprasčiau nusipirkti gatavų parduotuvėje, tačiau naminės yra sveikesnės ir skanesnės.
Žingsnis 1
Paimkite didelį dubenį ir suplakite kiaušinį su cukrumi, tada supilkite druską ir cukrų. Supilkite šiltą pieną ir išmaišykite. Sumaišykite miltus su mielėmis ir supilkite juos dalimis. Kruopščiai išmaišykite plaktuvu. Ištirpinkite sviestą ir supilkite jį į mišinį.
Žingsnis 2
Tešla turi būti vientisa. Uždenkite dubenį maistine plėvele. Padėkite dubenį valandai į šiltą vietą. Paruošta tešla išsiplės.
Žingsnis 3
Paimkite didelį dubenį ir sumaišykite varškę su kiaušiniais, tada suberkite vanilinį cukrų ir cukrų. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 4
Iš tešlos suformuokite plokščius rutuliukus ir sudėkite juos ant riebalais išteptos kepimo skardos. Palikite juos pakilti 20 minučių. Į ertmę sudėkite įdarą, tada varškės paplotėlius aptepkite kiaušinio ir pieno mišiniu. Dėkite kepimo skardą į 190 laipsnių temperatūros orkaitę 25 minutėms.
Kategorijos