Publikavimo data: 2024-06-23
Veganiškas grybų julienas tartaletėse
Grybų julienai tartaletėse - karštas užkandis šventiniam stalui. Laba diena, brangūs draugai. Šiandien gaminsime labai skanų, bet vargu ar naudingą patiekalą. Kaip jau galėjote suprasti - tai grybų julienų tartaletėse receptas. Karštas užkandis tiks kaip idealus patiekalas šventiniam stalui arba savaitgalio užkandžiams, kai norisi savo artimuosius pradžiuginti gardžiu maistu. Pagrindinis julienų ingredientas bus grybai. Jei tai bus miško grybai, užkandis bus puikus. Taip pat reikės miltų, augalinio pieno ir dar kelių svarbių ingredientų.
Žingsnis 1
Kvietinius miltus persijokite per sietelį, kad jie prisipildytų deguonies ir taptų trupesni. Dėl skonio įberkite šiek tiek druskos. Įpilkite 100 ml augalinio aliejaus ir 50 ml švaraus vandens. Galite naudoti bet kokį aliejų - alyvuogių arba įprastą augalinį.
Žingsnis 2
Mentele intensyviai minkykite tešlą, kol visi ingredientai susijungs. Tešlą minkykite labai greitai, turėtumėte gauti vientisą lipnią masę. Padėkite ją ant stalo ir rankomis išminkykite miltuose. Paruoštą tešlą iškočiokite kočėlu, kol lakštas bus plonas - 0,3 cm.
Žingsnis 3
Naudokite įprastą puodelį tartaletėms išpjauti. Kiekvieną atskirą puodelį perkelkite į kepimo formą. Aš naudojau įprastą silikoninę keksiukų formą.
Žingsnis 4
Kepkite pyragėlius 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 10-15 minučių, kol tešla visiškai iškeps.
Žingsnis 5
Kol tartaletės kepa orkaitėje, paruoškite įdarą. Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais. Paruoštus svogūnus siųskite į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi. Įdėkite šiek tiek smulkinto česnako ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Tada supjaustykite grybus ir siųskite juos kepti kartu su svogūnais.
Žingsnis 6
Pakepinkite grybus ir svogūnus, taip pat susmulkinkite tofu sūrį ir įmaišykite į mišinį, kad jis įgautų pikantišką rūkytą skonį. Įdarą gerai išmaišykite ir troškinkite, kol išvirs, 5-7 minutes.
Žingsnis 7
Padažui į įkaitintą keptuvę supilkite puodelį miltų ir tolygiai apkepkite, tada įpilkite 50-70 ml augalinio aliejaus ir toliau kepkite. Turėtų susidaryti miltų gumuliukų, kuriuos reikia atskiesti augaliniu pienu. Toliau intensyviai maišykite padažą, kol jis taps vientisos konsistencijos. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 8
Padažą supilkite ant virto faršo tiesiai į keptuvę ir išmaišykite.
Žingsnis 9
Sudėkite įdarą ant tartaletų ir 10 minučių pašaukite juos į orkaitę. Pievagrybių džiūvėsiai paruošti, mėgaukitės.
Kategorijos