Publikavimo data: 2025-08-20
Vegetariška šavarma
Naminis greitas maistas yra skanus ir visai nekenksmingas, kaip mano daugelis žmonių. Na, o jei tai vegetariška šašerma, ji yra naudinga, malonumo ir skonio jūra. Šviežiausios daržovės, ploniausia pita, sultingas įdaras, kulinarinis malonumas.
Žingsnis 1
Pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Agurkus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Paprikas supjaustykite plonomis juostelėmis.
Žingsnis 4
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir apkepkite augaliniame aliejuje.
Žingsnis 5
Morkas supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite kartu su svogūnu.
Žingsnis 6
Sumaišykite grietinę, majonezą, actą, sojų padažą, garstyčias, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 7
Perpjaukite pitos lakštą per pusę. Kiekvieną pusę iš vieno krašto patepkite paruoštu padažu. Ant viršaus dėkite morkas, keptas su svogūnais, kopūstus, paprikas, pomidorus ir agurkus.
Žingsnis 8
Šavermą tvirtai susukite ir dėkite ant įkaitusios keptuvės arba grilio siūlu žemyn. Apkepkite iš abiejų pusių.
Kategorijos