Vegetariška šavarma pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Vegetariška šavarma

Naminis greitas maistas yra skanus ir visai nekenksmingas, kaip mano daugelis žmonių. Na, o jei tai vegetariška šašerma, ji yra naudinga, malonumo ir skonio jūra. Šviežiausios daržovės, ploniausia pita, sultingas įdaras, kulinarinis malonumas.
Gaminimo laikas
127 min.
Laikas virtuvėje
91 min.
Kalorijos
84 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Agurkus supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 3

Paprikas supjaustykite plonomis juostelėmis.

Žingsnis 4

Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir apkepkite augaliniame aliejuje.

Žingsnis 5

Morkas supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite kartu su svogūnu.

Žingsnis 6

Sumaišykite grietinę, majonezą, actą, sojų padažą, garstyčias, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 7

Vegetariška šavarma Žingsnis 7
Perpjaukite pitos lakštą per pusę. Kiekvieną pusę iš vieno krašto patepkite paruoštu padažu. Ant viršaus dėkite morkas, keptas su svogūnais, kopūstus, paprikas, pomidorus ir agurkus.

Žingsnis 8

Vegetariška šavarma Žingsnis 8
Šavermą tvirtai susukite ir dėkite ant įkaitusios keptuvės arba grilio siūlu žemyn. Apkepkite iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šavarma, padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, islandija, pietūs, vakarienė, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos