Vegetariška žuvis Ananda. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Vegetariška žuvis Ananda.

Šis sotus patiekalas 100 % pakeičia žuvį, o skonis nesiskiria, nes recepte naudojami nori jūros dumbliai. Patariu visiems išbandyti šį skanų patiekalą.
Gaminimo laikas
21 min.
Laikas virtuvėje
17 min.
Kalorijos
264 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Supjaustykite adygea sūrį kvadratėliais arba stačiakampiais.

Žingsnis 2

Supjaustykite nori lapą plačiomis juostelėmis.

Žingsnis 3

Vegetariška žuvis Ananda. Žingsnis 3
Supjaustytą adygea sūrį suvyniokite į norio lapą.

Žingsnis 4

Vegetariška žuvis Ananda. Žingsnis 4
Kepkite saulėgrąžų arba garstyčių aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus.

Žingsnis 5

Vegetariška žuvis Ananda. Žingsnis 5
Patiekite su padažu ir žolelėmis. Labai maistingas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, pomidorų sezonas, brusketos, užkandžiai naujiems metams, nauji pažįstamų veidai su pinc rojaus pomidorais, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, pusryčiai su sūriu

Kategorijos