Vegetariškas mėsainis su adygea sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Vegetariškas mėsainis su adygea sūriu

Labai skanus vegetariškas mėsainis tiems, kurie nevalgo mėsos. Vietoj jo naudojamas keptas Adygėjos sūris su prieskoniais.
Gaminimo laikas
21 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Perpjaukite bandelę per pusę.

Žingsnis 2

Supjaustykite Adygea sūrį plokštelėmis, aptepkite prieskoniais (naudojau karį) ir kepkite keptuvėje, kol iš abiejų pusių taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Vegetariškas mėsainis su adygea sūriu Žingsnis 3
Pomidorą ir agurką supjaustykite žiedais.

Žingsnis 4

Vegetariškas mėsainis su adygea sūriu Žingsnis 4
Viską sudėkite ant mėsainio bandelės, užpilkite padažo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita duona, mėsainiai, įspūdingas receptas, lengva, per 15 minučių, aštrus, užkandis, česnakų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos