Publikavimo data: 2024-05-25
Vegetariški juodieji ikrai
Tapijoka yra universalus krakmolo produktas, iš kurio galima gaminti daugybę patiekalų - nuo košių ir kokteilių iki pastilių ir ikrų. Vegetariški tapijokos ikrai ne tik papuoš sumuštinį ar tartaletę, bet ir gali būti dedami, pavyzdžiui, į daržovių salotas.
Žingsnis 1
Žuvies sultinį užkaiskite ant ugnies. Kai užvirs, supilkite tapijokos rutuliukus ir virkite apie 5 minutes. Tada nukoškite sultinio perteklių (jei jo yra) ir palikite tapijoką atvėsti.
Žingsnis 2
Nori lakštus sudėkite į maišytuvo dubenį, supilkite 5 valgomuosius šaukštus vandens ir vieną valgomąjį šaukštą sojų padažo. Sumalkite norį, kol jis taps košelė, tada įpilkite likusį vandenį ir kruopščiai sumaišykite.
Žingsnis 3
Nori, vandens ir padažo mišinį perkelkite į gilų dubenį, suberkite tapijoką ir chia sėklas. Išmaišykite ir palikite šiek tiek pastovėti. Tapijoka ir chia sėklos turėtų sugerti vandenį ir spalvą.
Žingsnis 4
Vegetariški ikrai paruošti. Jei spalva nėra tokia ryški, kokios norėtumėte, į sojų padažą ir nori galite įpilti sepijų rašalo.
Kategorijos