Vegetariški juodieji ikrai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Vegetariški juodieji ikrai

Tapijoka yra universalus krakmolo produktas, iš kurio galima gaminti daugybę patiekalų - nuo košių ir kokteilių iki pastilių ir ikrų. Vegetariški tapijokos ikrai ne tik papuoš sumuštinį ar tartaletę, bet ir gali būti dedami, pavyzdžiui, į daržovių salotas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Vegetariški juodieji ikrai Žingsnis 1
Žuvies sultinį užkaiskite ant ugnies. Kai užvirs, supilkite tapijokos rutuliukus ir virkite apie 5 minutes. Tada nukoškite sultinio perteklių (jei jo yra) ir palikite tapijoką atvėsti.

Žingsnis 2

Vegetariški juodieji ikrai Žingsnis 2
Nori lakštus sudėkite į maišytuvo dubenį, supilkite 5 valgomuosius šaukštus vandens ir vieną valgomąjį šaukštą sojų padažo. Sumalkite norį, kol jis taps košelė, tada įpilkite likusį vandenį ir kruopščiai sumaišykite.

Žingsnis 3

Vegetariški juodieji ikrai Žingsnis 3
Nori, vandens ir padažo mišinį perkelkite į gilų dubenį, suberkite tapijoką ir chia sėklas. Išmaišykite ir palikite šiek tiek pastovėti. Tapijoka ir chia sėklos turėtų sugerti vandenį ir spalvą.

Žingsnis 4

Vegetariški ikrai paruošti. Jei spalva nėra tokia ryški, kokios norėtumėte, į sojų padažą ir nori galite įpilti sepijų rašalo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, pomidorų sezonas, brusketos, užkandžiai naujiems metams, nauji pažįstamų veidai su pinc rojaus pomidorais, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, pusryčiai su sūriu

Kategorijos