Vegetariški juodieji ikrai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Vegetariški juodieji ikrai

Tapijoka yra universalus krakmolo produktas, iš kurio galima gaminti daugybę patiekalų - nuo košių ir kokteilių iki pastilių ir ikrų. Vegetariški tapijokos ikrai ne tik papuoš sumuštinį ar tartaletę, bet ir gali būti dedami, pavyzdžiui, į daržovių salotas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vegetariški juodieji ikrai Žingsnis 1
Žuvies sultinį užkaiskite ant ugnies. Kai užvirs, supilkite tapijokos rutuliukus ir virkite apie 5 minutes. Tada nukoškite sultinio perteklių (jei jo yra) ir palikite tapijoką atvėsti.

Žingsnis 2

Vegetariški juodieji ikrai Žingsnis 2
Nori lakštus sudėkite į maišytuvo dubenį, supilkite 5 valgomuosius šaukštus vandens ir vieną valgomąjį šaukštą sojų padažo. Sumalkite norį, kol jis taps košelė, tada įpilkite likusį vandenį ir kruopščiai sumaišykite.

Žingsnis 3

Vegetariški juodieji ikrai Žingsnis 3
Nori, vandens ir padažo mišinį perkelkite į gilų dubenį, suberkite tapijoką ir chia sėklas. Išmaišykite ir palikite šiek tiek pastovėti. Tapijoka ir chia sėklos turėtų sugerti vandenį ir spalvą.

Žingsnis 4

Vegetariški ikrai paruošti. Jei spalva nėra tokia ryški, kokios norėtumėte, į sojų padažą ir nori galite įpilti sepijų rašalo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos