Publikavimo data: 2024-06-23
Vengriškas Vatrushki
Vengriškų wattrushki receptas yra labai paprastas, jį gali įveikti net pradedantysis. Turime didelę šeimą ir, kai reikia skubiai pagaminti ką nors arbatos ar popietinio užkandžio vaikams, šis receptas visada praverčia. Kepiniai gaunasi labai skanūs, ypač kai yra švieži. Jis iškart iškepa!
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į varškę įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų ir žiupsnelį vanilės. Kruopščiai išmaišykite. Kad varškės masė būtų minkštesnė, galite plakti mikseriu.
Žingsnis 2
Iškočiokite tešlą. Pabarstykite darbo paviršių trupučiu miltų, paimkite tešlą ir iškočiokite ją į 5-7 mm storio sluoksnį. Supjaustykite į 4 kvadratėlius.
Žingsnis 3
Į kiekvieną kvadratėlį įdėkite varškės įdaro. Šį kartą nusprendžiau įdėti šiek tiek aviečių uogienės (gerai pavyko).
Žingsnis 4
Dabar suvyniokite kvadratą ir suformuokite voką. Gerai užspauskite kraštus. Aptepkite kiaušinio tryniu ir palikite 15 minučių.
Žingsnis 5
Perkelkite vyniotinius į kepimo skardą ir 15 minučių pašaukite į įkaitintą 200˚C orkaitę.
Žingsnis 6
Kai tešla paruošta, leiskite jai šiek tiek atvėsti ir pabarstykite cukraus pudra .
Kategorijos