Vengriškas Vatrushki pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Vengriškas Vatrushki

Vengriškų wattrushki receptas yra labai paprastas, jį gali įveikti net pradedantysis. Turime didelę šeimą ir, kai reikia skubiai pagaminti ką nors arbatos ar popietinio užkandžio vaikams, šis receptas visada praverčia. Kepiniai gaunasi labai skanūs, ypač kai yra švieži. Jis iškart iškepa!
Gaminimo laikas
105 min.
Laikas virtuvėje
16 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vengriškas Vatrushki Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į varškę įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų ir žiupsnelį vanilės. Kruopščiai išmaišykite. Kad varškės masė būtų minkštesnė, galite plakti mikseriu.

Žingsnis 2

Vengriškas Vatrushki Žingsnis 2
Iškočiokite tešlą. Pabarstykite darbo paviršių trupučiu miltų, paimkite tešlą ir iškočiokite ją į 5-7 mm storio sluoksnį. Supjaustykite į 4 kvadratėlius.

Žingsnis 3

Vengriškas Vatrushki Žingsnis 3
Į kiekvieną kvadratėlį įdėkite varškės įdaro. Šį kartą nusprendžiau įdėti šiek tiek aviečių uogienės (gerai pavyko).

Žingsnis 4

Vengriškas Vatrushki Žingsnis 4
Dabar suvyniokite kvadratą ir suformuokite voką. Gerai užspauskite kraštus. Aptepkite kiaušinio tryniu ir palikite 15 minučių.

Žingsnis 5

Perkelkite vyniotinius į kepimo skardą ir 15 minučių pašaukite į įkaitintą 200˚C orkaitę.

Žingsnis 6

Vengriškas Vatrushki Žingsnis 6
Kai tešla paruošta, leiskite jai šiek tiek atvėsti ir pabarstykite cukraus pudra .

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos