Publikavimo data: 2024-06-08
Verdančio vandens blynai, kurie tikrai tiks
Kodėl verdantis vanduo? Visi ingredientai susijungia daug geriau nei su vandeniu ar pienu. Vieną kartą išbandykite šį receptą ir prie jo priprasite, nes blynus galėsite kepti visada.
Žingsnis 1
Kiaušinius plakite su druska ir cukrumi, kol pradės burbuliuoti.
Žingsnis 2
Supilkite pieną, suberkite miltus ir stipriai išminkykite tešlą, kad neliktų gumulėlių. ⠀
Žingsnis 3
Nuolat maišydami supilkite verdantį vandenį, tada supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus, supilkite šiek tiek tešlos ir paskirstykite ją ant keptuvės. Kepkite blynus iš abiejų pusių, kol taps auksiniai.
Kategorijos