Verdantys blynai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Verdantys blynai

Taip blynus kepdavo mano močiutė, todėl nusprendžiau pasidalyti receptu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
271 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (39 bal.)

Žingsnis 1

Verdantys blynai Žingsnis 1
Sumaišykite kiaušinius, 1/2 šaukštelio druskos, 2 šaukštus cukraus, pusę puodelio pieno, 50 ml saulėgrąžų aliejaus ir šiek tiek suplakite šakute. Įmaišykite 6 valgomuosius šaukštus miltų. 1 arbatinį šaukštelį kepimo sodos. Išminkykite tešlą. Jei ji per tiršta, įpilkite pieno. Nuolat maišydami įpilkite 2/3 puodelio staigaus verdančio vandens.

Žingsnis 2

Verdantys blynai Žingsnis 2
Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje.

Žingsnis 3

Verdantys blynai Žingsnis 3
Padėkite jį ant lėkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepti patiekalai, užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, Užgavėnės, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu

Kategorijos