Publikavimo data: 2025-08-18
Verdantys blynai
Naminis receptas, pagal kurį blynai visada būna skanūs.
Žingsnis 1
Kiaušinius, druską, cukrų sumaišykite, geriausia maišytuvu.
Žingsnis 2
Supilkite pieną ir alyvuogių aliejų, galite įpilti bet kokio norimo aliejaus, labai gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Tada suberkite miltus, labai gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų, tešla turi būti nei skysta, nei tiršta.
Žingsnis 4
Pabaigoje supilkite verdantį vandenį ir gerai išmaišykite, tešla taps daug riebesnė. Pastatykite keptuvę ant ugnies.
Žingsnis 5
Supilkite skystą tešlą į įkaitintą keptuvę, palaukite 2-3 minutes ir apverskite. Prieš kepant patartina keptuvę patepti aliejumi.
Žingsnis 6
Blynelius kepu be aliejaus ant įkaitintos keptuvės, niekas nelimpa, jie gaunasi labai skanūs ir ploni.
Kategorijos