Verdantys blynai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Verdantys blynai

Naminis receptas, pagal kurį blynai visada būna skanūs.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.16/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Verdantys blynai Žingsnis 1
Kiaušinius, druską, cukrų sumaišykite, geriausia maišytuvu.

Žingsnis 2

Verdantys blynai Žingsnis 2
Supilkite pieną ir alyvuogių aliejų, galite įpilti bet kokio norimo aliejaus, labai gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Verdantys blynai Žingsnis 3
Tada suberkite miltus, labai gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų, tešla turi būti nei skysta, nei tiršta.

Žingsnis 4

Verdantys blynai Žingsnis 4
Pabaigoje supilkite verdantį vandenį ir gerai išmaišykite, tešla taps daug riebesnė. Pastatykite keptuvę ant ugnies.

Žingsnis 5

Verdantys blynai Žingsnis 5
Supilkite skystą tešlą į įkaitintą keptuvę, palaukite 2-3 minutes ir apverskite. Prieš kepant patartina keptuvę patepti aliejumi.

Žingsnis 6

Verdantys blynai Žingsnis 6
Blynelius kepu be aliejaus ant įkaitintos keptuvės, niekas nelimpa, jie gaunasi labai skanūs ir ploni.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepti patiekalai, užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, Užgavėnės, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu

Kategorijos