Vermišeliai su džiovintais grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Vermišeliai su džiovintais grybais

Vermišeliai su džiovintais grybais - paprastas, bet labai skanus ir švelnus patiekalas. Gaminti galima naudoti makaronus, smulkius vermišelius ar kitus makaronus. Makaronai, pagaminti iš kietųjų kviečių veislių, yra mažiau kaloringi. Grybų geriau imti miško grybus, nes jie yra kvapnesni nei šiltnamio grybai. Tai gali būti baravykai, pakalnutės, pievagrybiai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
277 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vermišeliai su džiovintais grybais Žingsnis 1
Pradėkite virti vermišelius su džiovintais grybais. Sudėkite grybus į gilų puodą. Užpilkite vandeniu. Pastatykite ant ugnies ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir uždenkite dangčiu. Virkite 30 minučių. Išvirusius grybus išimkite iš puodo ir atvėsinkite. Kai atvės, supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Vermišeliai su džiovintais grybais Žingsnis 2
Išvirkite vermišelius. Paimkite didelį puodą ir pripilkite į jį vandens. Uždėkite ant ugnies ir užvirinkite. Įberkite druskos. Sudėkite vermišelius į puodą. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir virkite be dangčio 5 minutes. Išmeskite į smulkų sietelį ir nuplaukite po šaltu tekančiu vandeniu. Perkelkite vermišelius į švarų dubenį.

Žingsnis 3

Paruoškite mišrainę. Kepkite svogūnus ant vidutinės ugnies 3-4 minutes. Sudėkite smulkintus grybus ir druską. Kepkite 7 minutes. Į daržoves suberkite virtus vermišelius. Išmaišykite. Palaikykite ant ugnies 2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos