Publikavimo data: 2024-05-19
Vermišeliai su džiovintais grybais
Vermišeliai su džiovintais grybais - paprastas, bet labai skanus ir švelnus patiekalas. Gaminti galima naudoti makaronus, smulkius vermišelius ar kitus makaronus. Makaronai, pagaminti iš kietųjų kviečių veislių, yra mažiau kaloringi. Grybų geriau imti miško grybus, nes jie yra kvapnesni nei šiltnamio grybai. Tai gali būti baravykai, pakalnutės, pievagrybiai.
Žingsnis 1
Pradėkite virti vermišelius su džiovintais grybais. Sudėkite grybus į gilų puodą. Užpilkite vandeniu. Pastatykite ant ugnies ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir uždenkite dangčiu. Virkite 30 minučių. Išvirusius grybus išimkite iš puodo ir atvėsinkite. Kai atvės, supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Išvirkite vermišelius. Paimkite didelį puodą ir pripilkite į jį vandens. Uždėkite ant ugnies ir užvirinkite. Įberkite druskos. Sudėkite vermišelius į puodą. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir virkite be dangčio 5 minutes. Išmeskite į smulkų sietelį ir nuplaukite po šaltu tekančiu vandeniu. Perkelkite vermišelius į švarų dubenį.
Žingsnis 3
Paruoškite mišrainę. Kepkite svogūnus ant vidutinės ugnies 3-4 minutes. Sudėkite smulkintus grybus ir druską. Kepkite 7 minutes. Į daržoves suberkite virtus vermišelius. Išmaišykite. Palaikykite ant ugnies 2 minutes.
Kategorijos