Publikavimo data: 2025-08-18
Vermišeliai su kukurūzais ir vyšniniais pomidorais
Su šiuo patiekalu galima be galo daug eksperimentuoti: vermišelius galima pakeisti spagečiais arba kriauklėmis, vyšninius pomidorus - įprastais pomidorais, o šviežius kukurūzus - konservuotais kukurūzais. Jei norite sumažinti patiekalo kaloringumą, galite naudoti grietinėlę, kurios riebumas 15 %. Beje, vermišeliuose gausu skaidulų, todėl šis produktas tinka geros mitybos šalininkams, ypač jei tai vermišeliai iš kietųjų kviečių.
Žingsnis 1
Išvirkite vermišelius. Supilkite vandenį į puodą, pastatykite ant vidutinės ugnies ir užvirinkite. Tada pasūdykite, suberkite vermišelius ir virkite 10-12 minučių pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Įkaitinkite keptuvę, supilkite grietinėlę, sudėkite pomidorus ir kukurūzus, įberkite druskos, pipirų, sumažinkite ugnį ir kepkite patiekalą 4-5 minutes, kol pomidorai išleis sultis. Tada sudėkite vermišelius, išmaišykite ir virkite dar 1-2 min.
Kategorijos