Publikavimo data: 2024-10-15
Vermišeliai su vištienos filė ir cukinija
Vermišeliai su vištienos filė ir cukinija yra labai lengvai paruošiamas patiekalas. Tai kartu ir garnyras, ir mėsos, ir troškintų daržovių patiekalas, ir netgi gausiai pagardintas tarkuotu sūriu. Šis receptas yra iš kategorijos "skanu, greita ir paprasta". Jam pagaminti reikia paprastų ir nebrangių produktų. Ir net nepatyręs virėjas gali susidoroti su jo paruošimu.
Žingsnis 1
Kepkite svogūnus alyvuogių aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Vištienos filė supjaustykite kubeliais, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Į keptuvę su svogūnais sudėkite vištieną ir troškinkite 10 minučių. Cukiniją ir pomidorus supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite prie filė ir svogūnų. Įdėkite česnaką ir troškinkite dar 8-10 minučių ant silpnos ugnies.
Žingsnis 3
Vermišelius išvirkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Perkoškite vermišelius ir sudėkite į keptuvę su vištiena ir daržovėmis. Sudėkite pusę tarkuoto sūrio ir viską sumaišykite. Prieš patiekdami patiekalą pabarstykite likusiu tarkuotu sūriu.
Kategorijos