Publikavimo data: 2025-08-17
Vermišelių troškinys su vištienos filė ir grybais
Vermišelių troškinys su vištienos filė ir grybais yra Europos virtuvės patiekalas. Troškinys ruošiamas iš įvairių komponentų. Pavyzdžiui, varškės, bulvių, kopūstų, mėsos, įvairių rūšių makaronų. Šiuo atveju troškiniui ruošti naudojami vermišeliai, kurie gerai pasotina žmogų ir tampa pagrindiniu šio patiekalo angliavandenių šaltiniu. O grybai padeda iš organizmo pašalinti toksinus.
Žingsnis 1
Atvėsusią vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais. Į gilų mažą dubenį sudėkite virtus vermišelius ir ant viršaus sudėkite mėsą.
Žingsnis 2
Ant mėsos sudėkite marinuotus grybus, pabarstykite tarkuotu sūriu ir gabalėliais sviesto. Dėkite į mikrobangų krosnelę 5 minutėms 750 W galia.
Kategorijos