Vermišelių troškinys su vištienos filė ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Vermišelių troškinys su vištienos filė ir grybais

Vermišelių troškinys su vištienos filė ir grybais yra Europos virtuvės patiekalas. Troškinys ruošiamas iš įvairių komponentų. Pavyzdžiui, varškės, bulvių, kopūstų, mėsos, įvairių rūšių makaronų. Šiuo atveju troškiniui ruošti naudojami vermišeliai, kurie gerai pasotina žmogų ir tampa pagrindiniu šio patiekalo angliavandenių šaltiniu. O grybai padeda iš organizmo pašalinti toksinus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Vermišelių troškinys su vištienos filė ir grybais Žingsnis 1
Atvėsusią vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais. Į gilų mažą dubenį sudėkite virtus vermišelius ir ant viršaus sudėkite mėsą.

Žingsnis 2

Vermišelių troškinys su vištienos filė ir grybais Žingsnis 2
Ant mėsos sudėkite marinuotus grybus, pabarstykite tarkuotu sūriu ir gabalėliais sviesto. Dėkite į mikrobangų krosnelę 5 minutėms 750 W galia.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, pomidorų sezonas, troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, cukinijų troškinys, receptų knyga, troškinys su sūriu, troškinys su pomidorais, troškinys su kiaušiniais

Kategorijos