Publikavimo data: 2024-06-08
Veršienos bagetė
Rinkdamiesi užkandį kasdieniam ar šventiniam stalui, atkreipkite dėmesį į sumuštinius su virta ar troškinta veršiena ir bagetę su daržovėmis. Švelni virtos veršienos mėsa, supjaustyta griežinėliais ir patepta šiek tiek aromatingomis Dižono garstyčiomis, puikiai derės su šviežiai iškepta bagete, patepta minkštu Filadelfijos sūriu. Nepamirškite pridėti plonais griežinėliais supjaustytų sultingų pomidorų ir raudonųjų svogūnų, kurių saldus skonis papildys pikantišką veršieną su garstyčiomis.
Žingsnis 1
Išvirkite veršieną. Sudėkite veršieną į puodą, užpilkite vandeniu ir įjunkite didžiausią kaitrą. Užvirkite, nugriebkite putas, mėsą pasūdykite, įdėkite lauro lapą ir juodųjų pipirų. Sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite mėsą 1 valandą. Tada mėsą sudėkite ant lėkštės ir leiskite atvėsti.
Žingsnis 2
Paruoškite ingredientus. Bagetę skersai supjaustykite 2-2,5 cm storio riekelėmis. Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Pomidorą supjaustykite plonais griežinėliais. Atšaldytą veršieną supjaustykite 4-5 mm storio griežinėliais.
Žingsnis 3
Paruoškite sumuštinius. Kiekvieną bagetės riekelę patepkite "Philadelphia" sūriu. Ant viršaus uždėkite pomidorų griežinėlius, raudonojo svogūno žiedus ir gabalėlį virtos veršienos. Aptepkite veršieną trupučiu Dižono garstyčių.
Kategorijos