Veršienos kebabas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Veršienos kebabas

Kebabų gaminimo tradicija į šiuolaikinį pasaulį atkeliavo iš viduramžių. Tuomet ant iešmo buvo kepami viščiukai, kiškiai, paršeliai ir kt. Šiandien kebabas taip pat gaminamas iš įvairių rūšių mėsos ar net daržovių. Veršienai kepti ant grotelių geriausia imti mentės dalį. Ji turi nedaug riebalų, todėl mėsa bus dar sultingesnė.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
61 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
2 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Veršienos kebabas Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Į gilų dubenį arba puodą sudėkite mėsą, smulkintą svogūną ir druską. Kruopščiai išmaišykite, lengvai sutrinkite svogūnus ir palikite 10 minučių. Suberkite papriką, kalendrą, juoduosius ir raudonuosius pipirus, lauro lapą, išmaišykite ir supilkite gazuotą vandenį. Uždenkite indą maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą 8 valandoms.

Žingsnis 2

Veršienos kebabas Žingsnis 2
Paruoškite kebabą. Marinuotą mėsą suverkite ant iešmelių, dėkite juos ant grotelių ir kepkite 20 minučių, kartkartėmis apversdami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kepti, paprasta, aštru, pietūs, vakarienė, kebabų sezonas, kebabas, kebabai, kebabas, be įprastų alergenų, receptų knyga, kiaulienos vakarienė

Kategorijos