Veršienos liežuvio salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Veršienos liežuvio salotos

Veršienos liežuvio salotos - tai patiekalas, galintis papuošti bet kokią šventę. Pirkdami šalutinį produktą atkreipkite dėmesį į spalvą - jis turėtų būti rausvas, o paviršius - tvirtas. Jei imate šaldytą produktą, atitirpinkite jį šaldytuve, tada kruopščiai nuplaukite ir išvirkite su lauro lapu ir pipirais. Norėdami pabrėžti veršienos liežuvio skonį, į salotas įdėkite šviežių daržovių, žolelių ir šiek tiek tarkuoto sūrio.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
103 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Veršienos liežuvio salotos Žingsnis 1
Supjaustykite produktus griežinėliais. Supjaustykite veršienos liežuvį ir grybus plonomis juostelėmis. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Stambiai supjaustykite krapus, kalendras ir petražoles. Agurkus supjaustykite plonais griežinėliais. Raudonąjį svogūną supjaustykite nedideliais kubeliais, o pomidorą - šiek tiek didesniais kubeliais.

Žingsnis 2

Veršienos liežuvio salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotų pagrindą. Giliame dubenyje sumaišykite veršienos liežuvį, grybus, agurkus, krapus, kalendras, petražoles ir tarkuotą sūrį. Įberkite druskos, juodųjų pipirų, majonezo, išmaišykite.

Žingsnis 3

Veršienos liežuvio salotos Žingsnis 3
Paruoškite daržovių pagrindą. Sudėkite pomidorų griežinėlius su svogūnais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais, atsargiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos