Publikavimo data: 2024-06-09
Veršienos liežuvio salotos
Veršienos liežuvio salotos - tai patiekalas, galintis papuošti bet kokią šventę. Pirkdami šalutinį produktą atkreipkite dėmesį į spalvą - jis turėtų būti rausvas, o paviršius - tvirtas. Jei imate šaldytą produktą, atitirpinkite jį šaldytuve, tada kruopščiai nuplaukite ir išvirkite su lauro lapu ir pipirais. Norėdami pabrėžti veršienos liežuvio skonį, į salotas įdėkite šviežių daržovių, žolelių ir šiek tiek tarkuoto sūrio.
Žingsnis 1
Supjaustykite produktus griežinėliais. Supjaustykite veršienos liežuvį ir grybus plonomis juostelėmis. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Stambiai supjaustykite krapus, kalendras ir petražoles. Agurkus supjaustykite plonais griežinėliais. Raudonąjį svogūną supjaustykite nedideliais kubeliais, o pomidorą - šiek tiek didesniais kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotų pagrindą. Giliame dubenyje sumaišykite veršienos liežuvį, grybus, agurkus, krapus, kalendras, petražoles ir tarkuotą sūrį. Įberkite druskos, juodųjų pipirų, majonezo, išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite daržovių pagrindą. Sudėkite pomidorų griežinėlius su svogūnais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais, atsargiai išmaišykite.
Kategorijos