Publikavimo data: 2024-04-17
Vėžių kebabas
Armėnijoje yra Sevano ežeras, kuriame gyvena nuostabi vėžių rūšis - Sevano mėlynieji vėžiai. Jų dėka Armėnijos virtuvėje atsirado naujas patiekalas - kebabas iš Sevano vėžių. Šis patiekalas gaminamas labai retai ir ne visuose restoranuose. Nepaisant vėžių gausos, kebabas iš jų Armėnijoje vis dar laikomas delikatesu. Jei neturite Sevano vėžių, kebabą galite pasigaminti iš bet kokių kitų vėžių. Svarbiausia, kad mėsa būtų minkšta, neperdžiūvusi.
Žingsnis 1
Paruoškite lulia kebabo pagrindą. Gerai sumaišykite vėžių kaklus, aliejų ir prieskonius. Tada du kartus perbraukite per mėsmalę smulkiais tinkleliais. Maltą mėsą 60 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Iškepkite vėžių kebabus. Išimkite faršą iš šaldytuvo, suformuokite iš jo dešreles ir suverkite jas ant iešmelių ar iešmelių. Kepkite vėžių kebabus ant grotelių, kol iškeps, maždaug po 5 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos