Vėžių kebabas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Vėžių kebabas

Armėnijoje yra Sevano ežeras, kuriame gyvena nuostabi vėžių rūšis - Sevano mėlynieji vėžiai. Jų dėka Armėnijos virtuvėje atsirado naujas patiekalas - kebabas iš Sevano vėžių. Šis patiekalas gaminamas labai retai ir ne visuose restoranuose. Nepaisant vėžių gausos, kebabas iš jų Armėnijoje vis dar laikomas delikatesu. Jei neturite Sevano vėžių, kebabą galite pasigaminti iš bet kokių kitų vėžių. Svarbiausia, kad mėsa būtų minkšta, neperdžiūvusi.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vėžių kebabas Žingsnis 1
Paruoškite lulia kebabo pagrindą. Gerai sumaišykite vėžių kaklus, aliejų ir prieskonius. Tada du kartus perbraukite per mėsmalę smulkiais tinkleliais. Maltą mėsą 60 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Vėžių kebabas Žingsnis 2
Iškepkite vėžių kebabus. Išimkite faršą iš šaldytuvo, suformuokite iš jo dešreles ir suverkite jas ant iešmelių ar iešmelių. Kepkite vėžių kebabus ant grotelių, kol iškeps, maždaug po 5 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos