Viduržemio jūros regiono salotos su lašiša, aisbergais ir kedro riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Viduržemio jūros regiono salotos su lašiša, aisbergais ir kedro riešutais

Lengvos, šviežios raudonos žuvies salotos - puikus patiekalas vakarienei ir tiems, kurie turi PP.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Viduržemio jūros regiono salotos su lašiša, aisbergais ir kedro riešutais Žingsnis 1
Nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite salotų lapus. Nuplaukite ir supjaustykite bet kokios formos pomidorą.

Žingsnis 2

Viduržemio jūros regiono salotos su lašiša, aisbergais ir kedro riešutais Žingsnis 2
Švelniai pasūdytą lašišą supjaustykite nedideliais griežinėliais. Jei reikia, lengvai paskrudinkite kedro riešutus.

Žingsnis 3

Viduržemio jūros regiono salotos su lašiša, aisbergais ir kedro riešutais Žingsnis 3
Sudėkite visus ingredientus į salotinę, apšlakstykite citrinos sultimis, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir druska.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos