Publikavimo data: 2024-06-15
Vietnamietiška Chao košė
Pastaruosius penkerius metus gyvenu Vietname ir norėčiau pasidalyti populiariu šios šalies patiekalu. Paprastai ši košė valgoma pusryčiams, o į ją galima dėti daug įvairių priedų: jūros gėrybių, mėsos, daržovių ir net vaisių. Beje, pirmasis vaikų pašaras čia prasideda nuo Chao košės.
Žingsnis 1
Ryžius nuplaukite ir išvirkite 1 litre vandens.
Žingsnis 2
Krevetes kepkite keptuvėje, kol iškeps, atvėsinkite ir nulupkite.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus.
Žingsnis 4
Į kiekvieną lėkštę sudėkite nevirtų ryžių, įdėkite kelias krevetes ir druskos.
Žingsnis 5
Tada supilkite laimo sultis, pabarstykite žaliaisiais svogūnais ir juodaisiais pipirais.
Kategorijos