Vietnamietiška Chao košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Vietnamietiška Chao košė

Pastaruosius penkerius metus gyvenu Vietname ir norėčiau pasidalyti populiariu šios šalies patiekalu. Paprastai ši košė valgoma pusryčiams, o į ją galima dėti daug įvairių priedų: jūros gėrybių, mėsos, daržovių ir net vaisių. Beje, pirmasis vaikų pašaras čia prasideda nuo Chao košės.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
13 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vietnamietiška Chao košė Žingsnis 1
Ryžius nuplaukite ir išvirkite 1 litre vandens.

Žingsnis 2

Vietnamietiška Chao košė Žingsnis 2
Krevetes kepkite keptuvėje, kol iškeps, atvėsinkite ir nulupkite.

Žingsnis 3

Vietnamietiška Chao košė Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus.

Žingsnis 4

Į kiekvieną lėkštę sudėkite nevirtų ryžių, įdėkite kelias krevetes ir druskos.

Žingsnis 5

Tada supilkite laimo sultis, pabarstykite žaliaisiais svogūnais ir juodaisiais pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos