Virtas bulguras pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Virtas bulguras

Virtas bulguras yra sveikas ir neįprastas garnyras tiems, kurie prižiūri savo mitybą ir figūrą. Jo kaloringumas neviršija 100 kcal, todėl svorio tikrai nepriaugsite. Kaip ir bet kurie grūdai, bulguras yra sotus patiekalas, kuriame gausu skaidulinių medžiagų ir "ilgųjų" angliavandenių, su kuriais ilgai jausitės sotūs.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
336 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
56 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Virtas bulguras Žingsnis 1
Į puodą arba puodą supilkite 2 puodelius vandens ir užvirinkite. Tada supilkite bulgurą, druską ir pipirus. Virkite po dangčiu ant silpnos ugnies 15 minučių.

Žingsnis 2

Virtas bulguras Žingsnis 2
Išjunkite ugnį, išmaišykite bulgurą ir palikite po dangčiu dar 15 minučių. Bulguras turėtų sugerti visą vandenį ir išbrinkti.

Žingsnis 3

Virtas bulguras Žingsnis 3
Išvirusį bulgurą paskleiskite lėkštėse ir patiekite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos