Virtas garuose mantas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Virtas garuose mantas

Garsiausias Vidurinės Azijos virtuvės patiekalas, žinoma, yra mantas. Jie ruošiami visur - nuo Kaukazo iki Vidurio Karalystės. Kiekviena nacionalinė virtuvė kovoja dėl teisės pasisavinti šį patiekalą, visur yra savų niuansų ir ypatumų. Šis receptas yra universalus ir tiks kiekvienai šeimininkei. Tam reikia garintuvo. Garuose virti mantai būna sotūs ir sultingi.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
18 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Virtas garuose mantas Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 2

Virtas garuose mantas Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite peiliu į maltinukus.

Žingsnis 3

Virtas garuose mantas Žingsnis 3
Išminkykite faršą dubenyje, sudėkite visus ingredientus, pagal skonį įberkite prieskonių, druskos ir pipirų.

Žingsnis 4

Virtas garuose mantas Žingsnis 4
Išmaišykite dubens turinį.

Žingsnis 5

Virtas garuose mantas Žingsnis 5
Paimkite kitą dubenį ir supilkite į jį miltus.

Žingsnis 6

Virtas garuose mantas Žingsnis 6
Į miltus įmuškite vištos kiaušinį.

Žingsnis 7

Virtas garuose mantas Žingsnis 7
Įpilkite verdančio vandens ir augalinio aliejaus.

Žingsnis 8

Virtas garuose mantas Žingsnis 8
Gerai išminkykite tešlą.

Žingsnis 9

Virtas garuose mantas Žingsnis 9
Iškočiokite tešlą ir suformuokite ritinį.

Žingsnis 10

Virtas garuose mantas Žingsnis 10
Supjaustykite tešlą į kelis vienodo dydžio gabalėlius, kaip parodyta nuotraukoje.

Žingsnis 11

Virtas garuose mantas Žingsnis 11
Iš supjaustytų gabalėlių suformuokite rutuliukus.

Žingsnis 12

Virtas garuose mantas Žingsnis 12
Iš tešlos rutuliukų iškočiokite plonus apskritimus.

Žingsnis 13

Virtas garuose mantas Žingsnis 13
Į kiekvieną apskritimą įdėkite virtos mėsos įdarą.

Žingsnis 14

Virtas garuose mantas Žingsnis 14
Dabar suformuokite manti, švelniai suspausdami kraštus.

Žingsnis 15

Virtas garuose mantas Žingsnis 15
Dėkite manti į garintuvą ir virkite 40-45 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos