Publikavimo data: 2024-03-31
Virtas garuose mantas
Garsiausias Vidurinės Azijos virtuvės patiekalas, žinoma, yra mantas. Jie ruošiami visur - nuo Kaukazo iki Vidurio Karalystės. Kiekviena nacionalinė virtuvė kovoja dėl teisės pasisavinti šį patiekalą, visur yra savų niuansų ir ypatumų. Šis receptas yra universalus ir tiks kiekvienai šeimininkei. Tam reikia garintuvo. Garuose virti mantai būna sotūs ir sultingi.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite peiliu į maltinukus.
Žingsnis 3
Išminkykite faršą dubenyje, sudėkite visus ingredientus, pagal skonį įberkite prieskonių, druskos ir pipirų.
Žingsnis 4
Išmaišykite dubens turinį.
Žingsnis 5
Paimkite kitą dubenį ir supilkite į jį miltus.
Žingsnis 6
Į miltus įmuškite vištos kiaušinį.
Žingsnis 7
Įpilkite verdančio vandens ir augalinio aliejaus.
Žingsnis 8
Gerai išminkykite tešlą.
Žingsnis 9
Iškočiokite tešlą ir suformuokite ritinį.
Žingsnis 10
Supjaustykite tešlą į kelis vienodo dydžio gabalėlius, kaip parodyta nuotraukoje.
Žingsnis 11
Iš supjaustytų gabalėlių suformuokite rutuliukus.
Žingsnis 12
Iš tešlos rutuliukų iškočiokite plonus apskritimus.
Žingsnis 13
Į kiekvieną apskritimą įdėkite virtos mėsos įdarą.
Žingsnis 14
Dabar suformuokite manti, švelniai suspausdami kraštus.
Žingsnis 15
Dėkite manti į garintuvą ir virkite 40-45 minutes.
Kategorijos