Publikavimo data: 2024-06-22
Virtas mantas
Šį patiekalą išbandžiau savo uošvės namuose ir iš karto jį įsimylėjau. Tai nėra paprasti mantai, jiems nereikia mantovarkos, be to, yra slaptas ingredientas, apie kurį dabar jums papasakosiu. Mantai gaunasi labai sultingi, o viduje esantis sultinys labai skanus. Mantas pagal šį receptą galima užšaldyti ir bet kada išvirti.
Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Į persijotus miltus įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir įpilkite stiklinę vandens. Išmaišykite ir pradėkite minkyti tešlą.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Į faršą sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, pagal skonį druskos ir pipirų ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Į maltinukus įpilkite slaptą ingredientą - actą. Taip, į maltinukus dedama 9 % acto. Jei faršas tirštas, reikia įpilti šiek tiek daugiau vandens. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Tešlą iškočiokite ir supjaustykite stačiakampiais.
Žingsnis 5
Iš tešlos ir maltos mėsos suformuokite trikampio arba aštuoneto formos kepinius.
Žingsnis 6
Mantas 20 minučių virkite pasūdytame verdančiame vandenyje. Jie būna labai sultingi, o rūgštelė atsiranda dėl acto.
Kategorijos