Virti koldūnai su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Virti koldūnai su malta mėsa

Koldūnai yra rusų virtuvės patiekalas. Patiekalas gaminamas iš neraugintos tešlos su mėsos įdaru. Įdaras suteikia patiekalui sultingumo ir įvairų poskonį. Koldūnų forma gali būti įvairi (apvali, ovali ir t. t.). Patiekalas yra švelnaus, mėsingo ir sodraus skonio. Tinka ir šeimos vakarienei, ir užkandžiams su draugais.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
95 min.
Kalorijos
242 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.13/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Virti koldūnai su malta mėsa Žingsnis 1
Paimkite dubenį ir persijokite į jį miltus. Įpilkite vandens, druskos ir užminkykite tešlą. Palikite tešlą pailsėti 1,5 valandos. Kas pusvalandį ją šiek tiek paminkykite.

Žingsnis 2

Virti koldūnai su malta mėsa Žingsnis 2
Supjaustykite kiaulieną ir jautieną kąsnio dydžio gabalėliais ir sumalkite mėsmale.

Žingsnis 3

Virti koldūnai su malta mėsa Žingsnis 3
Nulupkite svogūną ir smulkiai supjaustykite. Tada svogūną sudėkite į maltą mėsą. Tada pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 4

Virti koldūnai su malta mėsa Žingsnis 4
Tešlą plonai iškočiokite ir formelėmis išpjaukite apskritimus. Ant kiekvieno apskritimo dėkite po šaukštą įdaro ir užspauskite kraštus.

Žingsnis 5

Virti koldūnai su malta mėsa Žingsnis 5
Užkaiskite puodą su vandeniu, kol užvirs, ir suberkite pipirų grūdelius. Tada įdėkite lauro lapą. Kai užvirs, sudėkite koldūnus. Kai jie išplauks, nuvarvinkite juos į sietelį, kad nutekėtų vanduo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, koldūnai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, koldūnai su jautiena, vakarienė su jautiena, koldūnai su kiauliena

Kategorijos