Virti mini kukurūzai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Virti mini kukurūzai

Daržovių salotos su virtais mini kukurūzais - puikus užkandis, kai neturite laiko ruošti ką nors sudėtingo. Patiekalas paruošiamas greitai ir paprastai. Daržovės galės pasotinti organizmą ilgam laikui. Saldūs vyšniniai pomidorai, traškūs mini kukurūzai, šviežios prieskoninės žolelės ir kvapnios morkos bei svogūnai sukuria harmoningą derinį. Mini kukurūzai neturi krakmolo, todėl dažnai įtraukiami į dietas. Nepaisant jo dydžio, jame yra daug maistingųjų medžiagų ir vitaminų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
55 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Virti mini kukurūzai Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies, įpilkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite svogūnus bei morkas. Troškinkite 10 minučių. Į puodą supilkite vandenį ir pastatykite ant didelės ugnies. Sudėkite ten mini kukurūzus ir virkite 5 minutes. Baigiant virti daržoves pasūdykite. Išmeskite kukurūzus į sietelį, tada supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Virti mini kukurūzai Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite špinatus ir rukolą, tada morkas ir svogūnus. Sudėkite griežinėliais pjaustytus mini kukurūzus, pasūdykite ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Kruopščiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos