Publikavimo data: 2025-08-20
Virti vermišeliai su kalakutiena
Italija laikoma makaronų gimtinė. Itališki makaronai jau seniai paplito visame pasaulyje ir tapo nepakeičiamu patiekalu ir garnyru daugelyje šalių. Makaronai gaminami pagal specialią technologiją. Patiekalui galima rinktis vermišelius, spagečius, makaronus, o mes rinksimės vermišelius.
Žingsnis 1
Ant ugnies pastatykite puodą su vandeniu vermišeliams. Į verdantį vandenį supilkite makaronus ir virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Supjaustykite svogūną, česnaką, kalakutienos filė mažais gabalėliais. Susmulkinkite žoleles.
Žingsnis 3
Kepkite svogūną augaliniame aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą. Į keptuvę suberkite česnaką ir kepkite 1 minutę.
Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite kalakutienos filė ir kepkite, kol paruduos.
Žingsnis 5
Supilkite grietinėlę ir pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais. Virkite uždengę dangčiu dar 5 minutes.
Kategorijos