Virtos lašišų salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Virtos lašišų salotos

Salotos su virta žuvimi ir jūros kopūstais - įdomus paprasto patiekalo variantas tiems, kurie nemėgsta tradicinių receptų. Paruoštos salotos būna lengvos ir kartu gana maistingos, nes jų sudėtyje yra kiaušinių, kurie gali ilgam pasotinti organizmą. Be to, patiekalas pasirodo esąs mažai kaloringas, todėl puikiai tinka dietinei mitybai. Salotoms rekomenduojama vartoti baltą žuvį, pavyzdžiui, menkę, plekšnę arba plekšnę.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Virtos lašišų salotos Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Supjaustykite virtą žuvį nedideliais gabalėliais, jei reikia, išimkite kaulus. Svogūnus ir kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais, susmulkinkite jūros dumblius.

Žingsnis 2

Virtos lašišų salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į gilų dubenį sudėkite susmulkintus ingredientus: žuvį, svogūną, kiaušinius ir kopūstus, tada gerai išmaišykite. Paruoštą indą užpilkite majonezu, pagal skonį pasūdykite ir dar kartą gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos