Publikavimo data: 2024-06-23
Virtos lašišų salotos
Salotos su virta žuvimi ir jūros kopūstais - įdomus paprasto patiekalo variantas tiems, kurie nemėgsta tradicinių receptų. Paruoštos salotos būna lengvos ir kartu gana maistingos, nes jų sudėtyje yra kiaušinių, kurie gali ilgam pasotinti organizmą. Be to, patiekalas pasirodo esąs mažai kaloringas, todėl puikiai tinka dietinei mitybai. Salotoms rekomenduojama vartoti baltą žuvį, pavyzdžiui, menkę, plekšnę arba plekšnę.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Supjaustykite virtą žuvį nedideliais gabalėliais, jei reikia, išimkite kaulus. Svogūnus ir kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais, susmulkinkite jūros dumblius.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į gilų dubenį sudėkite susmulkintus ingredientus: žuvį, svogūną, kiaušinius ir kopūstus, tada gerai išmaišykite. Paruoštą indą užpilkite majonezu, pagal skonį pasūdykite ir dar kartą gerai išmaišykite.
Kategorijos