Virtos žuvies filė salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Virtos žuvies filė salotos

Žuvies salotos iš virtos žuvies - klasikinis sveiko jūros užkandžio receptas, kurį galima greitai paruošti bet kokiai šventei. Ruošiant imkite rausvąją lašišą arba polocką. Šių rūšių žuvys pasižymi gaiviu skoniu ir mažu riebalų kiekiu. Kartu su kitais salotose esančiais produktais žuvis bus labai skani ir švelni.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Virtos žuvies filė salotos Žingsnis 1
Paruoškite žuvį ir kalmarus. Filė 10 minučių virkite pasūdytame vandenyje. Tada atvėsinkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Kalmarus 2 minutes palaikykite verdančiame vandenyje, kol mėsa pabals. Supjaustykite juostelėmis.

Žingsnis 2

Virtos žuvies filė salotos Žingsnis 2
Paruoškite padažą ir sudėkite salotas. Majonezą sumaišykite su česnaku ir citrinos sultimis. Salotinėje sumaišykite žuvį, kalmarus, krabų lazdeles, žaliuosius žirnelius, kiaušinius, sūrį, druską. Užpilkite padažu, išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos