Publikavimo data: 2024-06-23
Virtos žuvies filė salotos
Žuvies salotos iš virtos žuvies - klasikinis sveiko jūros užkandžio receptas, kurį galima greitai paruošti bet kokiai šventei. Ruošiant imkite rausvąją lašišą arba polocką. Šių rūšių žuvys pasižymi gaiviu skoniu ir mažu riebalų kiekiu. Kartu su kitais salotose esančiais produktais žuvis bus labai skani ir švelni.
Žingsnis 1
Paruoškite žuvį ir kalmarus. Filė 10 minučių virkite pasūdytame vandenyje. Tada atvėsinkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Kalmarus 2 minutes palaikykite verdančiame vandenyje, kol mėsa pabals. Supjaustykite juostelėmis.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą ir sudėkite salotas. Majonezą sumaišykite su česnaku ir citrinos sultimis. Salotinėje sumaišykite žuvį, kalmarus, krabų lazdeles, žaliuosius žirnelius, kiaušinius, sūrį, druską. Užpilkite padažu, išmaišykite.
Kategorijos