Virtos žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Virtos žuvies salotos

Virtos žuvies salotoms su žiediniais kopūstais po majonezu ruoškite baltą žuvį - majonezo padažas kompensuos jos mėsos sausumą. Baltoji žuvis yra mažai kaloringa, joje yra daug žmogaus organizmui reikalingų baltymų ir aminorūgščių. Geriau pirkti šaldytą žuvį: joje išlieka daugiau naudingų medžiagų. Populiariausi baltosios žuvies atstovai: menkė, silkė, skumbrė, paltusas, jūros lydekos ir polakai.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
37 kcal.
Baltymai
4 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Virtos žuvies salotos Žingsnis 1
Išvirkite žuvį. Žuvį pasūdykite, papipirinkite, sudėkite į puodą su vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Išvirus virkite 15-20 minučių. Nuimkite nuo viryklės ir atvėsinkite. Nulupkite odą ir kaulus, supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Virtos žuvies salotos Žingsnis 2
Žiedinius kopūstus išvirkite atskirai. Užpilkite žiedynus vandeniu ir virkite 10-12 minučių po užvirimo. Išvirusius žiedinius kopūstus atvėsinkite ir padalykite į mažus žiedynus.

Žingsnis 3

Virtos žuvies salotos Žingsnis 3
Sudėkite salotų ingredientus. Dubenyje sumaišykite supjaustytą žuvį ir daržoves. Pasūdykite ir papipirinkite, pagal pageidavimą pagardinkite prieskoniais. Į salotas įpilkite majonezo ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos