Virtos žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Virtos žuvies salotos

Virtos raudonosios žuvies salotos - sotūs ir sveiki pietūs ar vakarienė. Salotoms tinka bet kokia raudona žuvis. "Raudona" žuvis vadinama ne tik dėl mėsos spalvos - Rusijoje prie "raudonų", t. y. vertingų, žuvų priskiriamos retos ir brangios rūšys. Todėl ir dabar tarp raudonųjų žuvų galima rasti eršketų. Žuvį salotoms galima virti ant garų, taip bus geriau išsaugotos jos naudingosios savybės. Tačiau net ir filė reikėtų patikrinti, ar joje nėra kaulų: ieškokite jų pirštais arba pincetu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
112 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.64/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Virtos žuvies salotos Žingsnis 1
Išvirkite žuvį. Žuvies filė pasūdykite ir papipirinkite, supilkite vandenį į puodą. Pastatykite ant kaitlentės ir įjunkite vidutinę kaitrą. Užvirus virkite 15-20 minučių. Atvėsinkite, nulupkite odą ir kaulus, supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Virtos žuvies salotos Žingsnis 2
Sudėkite salotų ingredientus. Į smulkiai supjaustytus agurkus sudėkite konservuotus kukurūzus, žuvį, svogūnus, bulves ir kiaušinius.

Žingsnis 3

Virtos žuvies salotos Žingsnis 3
Prieš patiekiant padažą. Pagal skonį į salotas įpilkite augalinio aliejaus, druskos ir prieskonių. Ant viršaus pabarstykite smulkiai supjaustytų žolelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos