Publikavimo data: 2024-06-23
Virtos žuvies salotos su bulvėmis
Dėl virtų lašišų ir daržovių derinio šios salotos yra gana sočios ir sveikos. Beje, lašišoje yra naudingų mikroelementų ir vitaminų. Ši žuvis turi daug vitamino A, dėl to ji rekomenduojama sveikstantiems po sunkios ligos. Polinezė taip pat naudinga vaikams, nėščioms moterims, maitinančioms motinoms ir pagyvenusiems žmonėms. Be to, ši žuvis yra gana nebrangi, o savo maistinėmis savybėmis nenusileidžia brangioms žuvų rūšims.
Žingsnis 1
Išvirkite lašišas. Sudėkite žuvies gabalėlius į puodą ir užpilkite vandeniu taip, kad vanduo būtų aukščiau nei žuvis. Pastatykite puodą ant didelės ugnies ir užvirinkite. Tada įberkite druskos, pipirų žirnelių ir lauro lapų, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir virkite menkę 10 minučių. Išimkite lydeką iš puodo ir leiskite jai atvėsti, tada supjaustykite žuvį kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite daržoves. Bulves, morkas, konservuotus agurkus ir kiaušinius supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Sumaišykite susmulkintą menkę, bulves, morkas, agurkus ir kiaušinius. Apšlakstykite salotas majonezu ir dar kartą išmaišykite.
Kategorijos