Virtos žuvies salotos su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Virtos žuvies salotos su bulvėmis

Dėl virtų lašišų ir daržovių derinio šios salotos yra gana sočios ir sveikos. Beje, lašišoje yra naudingų mikroelementų ir vitaminų. Ši žuvis turi daug vitamino A, dėl to ji rekomenduojama sveikstantiems po sunkios ligos. Polinezė taip pat naudinga vaikams, nėščioms moterims, maitinančioms motinoms ir pagyvenusiems žmonėms. Be to, ši žuvis yra gana nebrangi, o savo maistinėmis savybėmis nenusileidžia brangioms žuvų rūšims.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
76 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Virtos žuvies salotos su bulvėmis Žingsnis 1
Išvirkite lašišas. Sudėkite žuvies gabalėlius į puodą ir užpilkite vandeniu taip, kad vanduo būtų aukščiau nei žuvis. Pastatykite puodą ant didelės ugnies ir užvirinkite. Tada įberkite druskos, pipirų žirnelių ir lauro lapų, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir virkite menkę 10 minučių. Išimkite lydeką iš puodo ir leiskite jai atvėsti, tada supjaustykite žuvį kubeliais.

Žingsnis 2

Virtos žuvies salotos su bulvėmis Žingsnis 2
Paruoškite daržoves. Bulves, morkas, konservuotus agurkus ir kiaušinius supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Virtos žuvies salotos su bulvėmis Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Sumaišykite susmulkintą menkę, bulves, morkas, agurkus ir kiaušinius. Apšlakstykite salotas majonezu ir dar kartą išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos