Publikavimo data: 2024-06-24
Virtos žuvies salotos su marinuotais agurkais
Pagrindinis šių salotų ingredientas - virta jūros lydeką. Žuvyje yra vitaminų ir mikroelementų, kurie padeda palaikyti imunitetą, teigiamai veikia virškinimą ir nervų sistemą. Virimo požiūriu jūros lydekos yra labai patogios, jas lengviau valyti, apdorojant jos nesupūva. Žuvies filė nėra sausa, o sultinga ir maistinga. Verdant arba verdant garuose galima išsaugoti daugiau maistingųjų medžiagų neprarandant filė skonio ir minkštumo.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Virtas bulves, morkas, kiaušinį ir žuvį supjaustykite mažais kubeliais. Smulkiai supjaustykite svogūną. Sūdytą agurką supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į dubenį sudėkite marinuotą agurką, kiaušinį, morkas, bulves ir žaliuosius žirnelius. Įdėkite svogūną, žuvį ir užpilkite majonezu. Kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos