Virtos žuvies salotos su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Virtos žuvies salotos su marinuotais agurkais

Pagrindinis šių salotų ingredientas - virta jūros lydeką. Žuvyje yra vitaminų ir mikroelementų, kurie padeda palaikyti imunitetą, teigiamai veikia virškinimą ir nervų sistemą. Virimo požiūriu jūros lydekos yra labai patogios, jas lengviau valyti, apdorojant jos nesupūva. Žuvies filė nėra sausa, o sultinga ir maistinga. Verdant arba verdant garuose galima išsaugoti daugiau maistingųjų medžiagų neprarandant filė skonio ir minkštumo.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
71 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Virtos žuvies salotos su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Virtas bulves, morkas, kiaušinį ir žuvį supjaustykite mažais kubeliais. Smulkiai supjaustykite svogūną. Sūdytą agurką supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Virtos žuvies salotos su marinuotais agurkais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į dubenį sudėkite marinuotą agurką, kiaušinį, morkas, bulves ir žaliuosius žirnelius. Įdėkite svogūną, žuvį ir užpilkite majonezu. Kruopščiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos