Viso grūdo duona be mielių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Viso grūdo duona be mielių

Puikus radinys žmonėms, kurie kontroliuoja savo svorį ir stebi savo figūrą. Naminė viso grūdo duona be mielių bus nepakeičiama alternatyva bet kokiai parduotuvėje pirktai duonai. Be to, kad duona yra skani, ją greitai ir lengvai paruošite, be to, tiksliai žinosite, kas joje yra - o tai visada saugiau ir sveikiau. Duoną galite papuošti bet kokiomis jums patinkančiomis sėklomis: saulėgrąžomis, moliūgais, linų sėmenimis, sezamo sėklomis, o į tešlą galite dėti riešutų ir džiovintų vaisių.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
205 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
32 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Viso grūdo duona be mielių Žingsnis 1
Į gilų dubenį įpilkite stiklinę pieno (arba išrūgų, arba kefyro). Sudėkite augalinį aliejų, sodą, cukrų ir druską, išmaišykite.

Žingsnis 2

Viso grūdo duona be mielių Žingsnis 2
Į pieną suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Neišsigąskite, jei tešla bus lipni - ji tokia ir turi būti.

Žingsnis 3

Viso grūdo duona be mielių Žingsnis 3
Tešlą sudėkite į sviestu išteptą kepimo indą ir išlyginkite. Ant viršaus pabarstykite saulėgrąžų sėklų, moliūgų sėklų, linų sėmenų ar kitų sėklų pagal pageidavimą. Dėkite kepti į įkaitintą 230 laipsnių orkaitę 20-40 minučių. Patikrinkite, ar kepinys iškepęs, smeigtuku - jis turi likti sausas.

Žingsnis 4

Viso grūdo duona be mielių Žingsnis 4
Patikrinkite duoną iešmeliu - ji turi būti sausa. Palikite duoną pailsėti formoje, išimkite ir patiekite karštą. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos