Vištiena įdaryti kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Vištiena įdaryti kopūstai

Vištiena įdaryti kopūstai yra subalansuotas patiekalas riebalų, baltymų ir angliavandenių atžvilgiu. Tai švelnus, maistingas užkandis kasdieniam maistui ir šventinėms vaišėms. Įdaryti kopūstai gaminami iš baltagūžių kopūstų lapų, vištienos filė ir ryžių. Patiekalui paruošti galite imti bet kurią paukščio dalį. Pageidautina naudoti apvalių grūdų ryžius, nes jie gerai išverda.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
82 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Kiaušiniai, Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištiena įdaryti kopūstai Žingsnis 1
Paruoškite kepinius. Svogūnus ir morkas 5 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje. Sumaišykite keptas daržoves su virtais ryžiais. Vištienos faršą sumaišykite su daržovėmis, įmuškite kiaušinį, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Mišinį kruopščiai išmaišykite rankomis.

Žingsnis 2

Vištiena įdaryti kopūstai Žingsnis 2
Suformuokite įdarytus kopūstus. Ant paruoštų kopūstų lapų dėkite po vieną valgomąjį šaukštą mišinio. Sulenkite į voką. Ant keptuvės dugno sudėkite kelis kopūstų lapus, ant viršaus - vištiena įdarytus kopūstus.

Žingsnis 3

Vištiena įdaryti kopūstai Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Sumaišykite grietinę ir pomidorų sultis, į padažą pagal skonį įberkite druskos ir užpilkite jį ant įdarytų kopūstų. Įpilkite šiek tiek vandens, pabarstykite pipirais. Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių nuo virimo temperatūros.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos