Publikavimo data: 2024-04-08
Vištiena įdaryti kopūstai
Vištiena įdaryti kopūstai yra subalansuotas patiekalas riebalų, baltymų ir angliavandenių atžvilgiu. Tai švelnus, maistingas užkandis kasdieniam maistui ir šventinėms vaišėms. Įdaryti kopūstai gaminami iš baltagūžių kopūstų lapų, vištienos filė ir ryžių. Patiekalui paruošti galite imti bet kurią paukščio dalį. Pageidautina naudoti apvalių grūdų ryžius, nes jie gerai išverda.
Žingsnis 1
Paruoškite kepinius. Svogūnus ir morkas 5 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje. Sumaišykite keptas daržoves su virtais ryžiais. Vištienos faršą sumaišykite su daržovėmis, įmuškite kiaušinį, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Mišinį kruopščiai išmaišykite rankomis.
Žingsnis 2
Suformuokite įdarytus kopūstus. Ant paruoštų kopūstų lapų dėkite po vieną valgomąjį šaukštą mišinio. Sulenkite į voką. Ant keptuvės dugno sudėkite kelis kopūstų lapus, ant viršaus - vištiena įdarytus kopūstus.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Sumaišykite grietinę ir pomidorų sultis, į padažą pagal skonį įberkite druskos ir užpilkite jį ant įdarytų kopūstų. Įpilkite šiek tiek vandens, pabarstykite pipirais. Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių nuo virimo temperatūros.
Kategorijos