Publikavimo data: 2024-03-31
Vištiena su konservuotais grybais
Vištiena su konservuotais grybais puikiai dera su bet kokiais garnyrais. Minkšti, grietinės padaže pamirkyti mėsos gabaliukai pakeičia net įprastus makaronus. Vištienos su konservuotais grybais recepto padažui sutirštinti įpilkite riebios grietinės. Galite eksperimentuoti su prieskoniais. Vištienos krūtinėlė dera su džiovintais česnakais ir itališkomis žolelėmis.
Žingsnis 1
Paruoškite vištieną ir grybus. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ant vidutinės ugnies maždaug 2 minutes. Į keptuvę perkelkite morkas ir svogūnus ir išmaišykite. Maišydami troškinkite ant vidutinės ugnies 8 minutes. Į keptuvę sudėkite grybus, gerai išmaišykite. Troškinkite maišydami 8 minutes. Perkelkite vištienos krūtinėlės juosteles į keptuvę su morkomis, svogūnais ir grybais, gerai išmaišykite. Uždenkite ir retkarčiais pamaišydami troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į gilų dubenį supilkite grietinę, suberkite miltus. Gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 3
Suderinkite produktus. Padažą supilkite į keptuvę su vištiena ir grybais. Įberkite druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite. Virkite ant vidutinės ugnies dar 6 minutes.
Kategorijos