Vištienos cholodetai multivarke pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Vištienos cholodetai multivarke

Cholodecas - tai patiekalas, gaminamas beveik visose pasaulio šalyse. Kolodeco istorija prasidėjo šiaurėje, kai žmonės pastebėjo, kad mėsos sultinys, paliktas šaltai, sukietėja. Tai buvo labai patogu, ir tie, kurie vykdavo į medžioklę, jį pasiimdavo su savimi į kelionę. Ir šis patiekalas buvo valgomas ir karštas, sušilęs, ir šaltas, kaip dabar. Šaltos vištienos receptas daugiafunkcinėje keptuvėje leidžia paruošti mėsą negaištant daug laiko virtuvėje.
Gaminimo laikas
770 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos cholodetai multivarke Žingsnis 1
Išvirkite vištieną ir daržoves. Vištieną padalykite į gabalėlius ir sudėkite juos į multicookerio dubenį. Sudėkite morkas ir svogūnus, įberkite druskos ir pipirų, supilkite vandenį ir įjunkite slėginės viryklės režimą 2 valandoms. Jei šio režimo nėra, naudokite troškinimo režimą 4 valandoms.

Žingsnis 2

Vištienos cholodetai multivarke Žingsnis 2
Paruoškite sultinį, mėsą ir daržoves. Kai programa baigsis, išimkite daržoves ir vištieną ir sultinį perkoškite. Išmeskite svogūną, o likusius ingredientus išsaugokite virimui. Morkas supjaustykite 3 mm storio apskritimais. Susmulkinkite česnaką. Vištieną atskirkite nuo kaulo ir supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 3

Vištienos cholodetai multivarke Žingsnis 3
Į formą įpilkite šalto vandens. Į vištieną sudėkite česnaką ir išmaišykite. Sudėkite vištieną į formą, ant viršaus sudėkite morkas. Užpilkite sultiniu ir įdėkite į šaldytuvą nakčiai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, įspūdingas receptas, klasika, per 30 minučių, sala, morkų sezonas, česnakų sezonas, cholodetai, naujametiniai užkandžiai, be įprastų alergenų, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai, jautienos cholodetai, kiaulienos cholodetai

Kategorijos