Publikavimo data: 2024-05-20
Vištienos cholodetai multivarke
Cholodecas - tai patiekalas, gaminamas beveik visose pasaulio šalyse. Kolodeco istorija prasidėjo šiaurėje, kai žmonės pastebėjo, kad mėsos sultinys, paliktas šaltai, sukietėja. Tai buvo labai patogu, ir tie, kurie vykdavo į medžioklę, jį pasiimdavo su savimi į kelionę. Ir šis patiekalas buvo valgomas ir karštas, sušilęs, ir šaltas, kaip dabar. Šaltos vištienos receptas daugiafunkcinėje keptuvėje leidžia paruošti mėsą negaištant daug laiko virtuvėje.
Žingsnis 1
Išvirkite vištieną ir daržoves. Vištieną padalykite į gabalėlius ir sudėkite juos į multicookerio dubenį. Sudėkite morkas ir svogūnus, įberkite druskos ir pipirų, supilkite vandenį ir įjunkite slėginės viryklės režimą 2 valandoms. Jei šio režimo nėra, naudokite troškinimo režimą 4 valandoms.
Žingsnis 2
Paruoškite sultinį, mėsą ir daržoves. Kai programa baigsis, išimkite daržoves ir vištieną ir sultinį perkoškite. Išmeskite svogūną, o likusius ingredientus išsaugokite virimui. Morkas supjaustykite 3 mm storio apskritimais. Susmulkinkite česnaką. Vištieną atskirkite nuo kaulo ir supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Į formą įpilkite šalto vandens. Į vištieną sudėkite česnaką ir išmaišykite. Sudėkite vištieną į formą, ant viršaus sudėkite morkas. Užpilkite sultiniu ir įdėkite į šaldytuvą nakčiai.
Kategorijos