Vištienos filė šavarma pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Vištienos filė šavarma

Šavarma yra skani. Ir būsite tikri, iš ko ji pagaminta.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos filė šavarma Žingsnis 1
Vištienos filė perpjaukite išilgai.

Žingsnis 2

Vištienos filė šavarma Žingsnis 2
Pabarstykite prieskoniais kiekvieną pusę.

Žingsnis 3

Vištienos filė šavarma Žingsnis 3
Dabar paruoškime padažą. Į grietinę supilkite majonezą ir smulkiai supjaustytas žoleles.

Žingsnis 4

Vištienos filė šavarma Žingsnis 4
Apkepkite mėsą iš abiejų pusių. Mėsa turėtų kepti apie 15 minučių.

Žingsnis 5

Vištienos filė šavarma Žingsnis 5
Kol mėsa kepa, supjaustykite daržoves. Agurką supjaustykite juostelėmis.

Žingsnis 6

Vištienos filė šavarma Žingsnis 6
Tą patį padarykite ir su pomidorais.

Žingsnis 7

Vištienos filė šavarma Žingsnis 7
Supjaustykite kepsnį griežinėliais.

Žingsnis 8

Vištienos filė šavarma Žingsnis 8
patepkite pitos lakštą riebalais ir sudėkite ant jo kopūstus.

Žingsnis 9

Vištienos filė šavarma Žingsnis 9
Sudėkite mėsą ant kopūstų, šalia agurkų, pomidorų ir korėjietiškų morkų. Užpilkite šiek tiek padažo, kad šavarma būtų sultingesnė. Ant viršaus užberkite tarkuoto sūrio. Uždenkite šavarmą iš šonų ir suvyniokite.

Žingsnis 10

Vištienos filė šavarma Žingsnis 10
Kepkite šavarmą ant grotelių. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šavarma, padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, islandija, pietūs, vakarienė, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos