Publikavimo data: 2025-08-17
Vištienos filė šavarma
Šavarma yra skani. Ir būsite tikri, iš ko ji pagaminta.
Žingsnis 1
Vištienos filė perpjaukite išilgai.
Žingsnis 2
Pabarstykite prieskoniais kiekvieną pusę.
Žingsnis 3
Dabar paruoškime padažą. Į grietinę supilkite majonezą ir smulkiai supjaustytas žoleles.
Žingsnis 4
Apkepkite mėsą iš abiejų pusių. Mėsa turėtų kepti apie 15 minučių.
Žingsnis 5
Kol mėsa kepa, supjaustykite daržoves. Agurką supjaustykite juostelėmis.
Žingsnis 6
Tą patį padarykite ir su pomidorais.
Žingsnis 7
Supjaustykite kepsnį griežinėliais.
Žingsnis 8
patepkite pitos lakštą riebalais ir sudėkite ant jo kopūstus.
Žingsnis 9
Sudėkite mėsą ant kopūstų, šalia agurkų, pomidorų ir korėjietiškų morkų. Užpilkite šiek tiek padažo, kad šavarma būtų sultingesnė. Ant viršaus užberkite tarkuoto sūrio. Uždenkite šavarmą iš šonų ir suvyniokite.
Žingsnis 10
Kepkite šavarmą ant grotelių. Gero apetito!
Kategorijos