Publikavimo data: 2024-04-05
Vištienos grybukai traškučiuose.
Traškūs, aromatingi ir auksiniai. Nuggets jau seniai pelnė besąlygiškos simpatijos prizą ir pavydėtinu greičiu dingsta iš lėkščių visame pasaulyje. Nuggets traškučiams sunku suteikti kokį nors fantastišką naudingumą, bet vis dėlto namuose paruoštas patiekalas a priori bus sveikesnis. Taigi šis receptas tikrai pravers, jei norite traškių vištienos gabalėlių, bet geros sudėties.
Žingsnis 1
Vištienos gabalėlius pamirkykite miltuose, tada pamirkykite plaktuose kiaušiniuose, tada apvoliokite drožlių ir džiūvėsėlių mišinyje.
Žingsnis 2
Kepkite filė keptuvėje su gerai įkaitintu aliejumi, kol taps auksinės spalvos (po 3 minutes iš kiekvienos pusės).
Žingsnis 3
Paruoštus grynuolius sudėkite ant popieriniais rankšluosčiais išklotos lėkštės, kad pasišalintų riebalų perteklius.
Kategorijos