Vištienos grybukai traškučiuose. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Vištienos grybukai traškučiuose.

Traškūs, aromatingi ir auksiniai. Nuggets jau seniai pelnė besąlygiškos simpatijos prizą ir pavydėtinu greičiu dingsta iš lėkščių visame pasaulyje. Nuggets traškučiams sunku suteikti kokį nors fantastišką naudingumą, bet vis dėlto namuose paruoštas patiekalas a priori bus sveikesnis. Taigi šis receptas tikrai pravers, jei norite traškių vištienos gabalėlių, bet geros sudėties.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
345 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.62/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos grybukai traškučiuose. Žingsnis 1
Vištienos gabalėlius pamirkykite miltuose, tada pamirkykite plaktuose kiaušiniuose, tada apvoliokite drožlių ir džiūvėsėlių mišinyje.

Žingsnis 2

Vištienos grybukai traškučiuose. Žingsnis 2
Kepkite filė keptuvėje su gerai įkaitintu aliejumi, kol taps auksinės spalvos (po 3 minutes iš kiekvienos pusės).

Žingsnis 3

Vištienos grybukai traškučiuose. Žingsnis 3
Paruoštus grynuolius sudėkite ant popieriniais rankšluosčiais išklotos lėkštės, kad pasišalintų riebalų perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, troškiniai, šalti užkandžiai, paprasti, pietūs, vakarienė, šaltibarščiai, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė

Kategorijos