Vištienos ir grybų terinas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vištienos ir grybų terinas

Vištienos ir grybų terinas - patiekalas iš Prancūzijos. Tai kažkas tarpinio tarp pašteto ir troškinio. Terinai gaminami iš įvairių produktų: mėsos, paukštienos, daržovių, kepenų, žuvies. Yra net saldžių šio patiekalo variantų su grietinėle, vaisiais ir želatina.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
115 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos ir grybų terinas Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite vištienos faršą su kiaušiniais, druska ir pipirais. Sudėkite džiūvėsėlius ir grietinėlę ir gerai išmaišykite. Pievagrybius supjaustykite pusiau, supilkite į faršą ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Vištienos ir grybų terinas Žingsnis 2
Supilkite mišinį į kepimo indą ir 45 minutes pašaukite į 180 °C įkaitintą orkaitę. Prieš patiekdami teriną atvėsinkite ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
česnakiniai užkandžiai, receptų knyga, namų receptai, terrine, jūsų receptai, mėsos paštetai, česnakų sezonas, žaliasis sezonas, yra bendrų alergenų., įspūdingas receptas, mėsos ir paukštienos užkandžiai, užkandžiai

Kategorijos