Publikavimo data: 2025-08-18
Vištienos ir grybų terinas
Vištienos ir grybų terinas - patiekalas iš Prancūzijos. Tai kažkas tarpinio tarp pašteto ir troškinio. Terinai gaminami iš įvairių produktų: mėsos, paukštienos, daržovių, kepenų, žuvies. Yra net saldžių šio patiekalo variantų su grietinėle, vaisiais ir želatina.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite vištienos faršą su kiaušiniais, druska ir pipirais. Sudėkite džiūvėsėlius ir grietinėlę ir gerai išmaišykite. Pievagrybius supjaustykite pusiau, supilkite į faršą ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Supilkite mišinį į kepimo indą ir 45 minutes pašaukite į 180 °C įkaitintą orkaitę. Prieš patiekdami teriną atvėsinkite ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Kategorijos