Vištienos ir kalakutienos troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Vištienos ir kalakutienos troškinys

Tai labai skani įlanka.
Gaminimo laikas
480 min.
Laikas virtuvėje
180 min.
Kalorijos
103 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos ir kalakutienos troškinys Žingsnis 1
Vištieną, kalakutieną užpilkite vandeniu, kad vanduo apsemtų mėsą 3-5 cm, ir užvirkite. Nugriebkite putas ir virkite ant labai mažos ugnies. Į sultinį sudėkite nuluptus svogūnus ir morkas. Po 2 valandų išimkite vištieną, o kalakutieną virkite dar 1 valandą. Baigiant virti sultinys turi būti skaidrus.

Žingsnis 2

Vištienos ir kalakutienos troškinys Žingsnis 2
Išimkite mėsą į skaidulas, sultinį perkoškite.

Žingsnis 3

Vištienos ir kalakutienos troškinys Žingsnis 3
Į formą sudėkite kukurūzus, kubeliais supjaustytas morkas, salierus, žoleles, mėsą ir užpilkite sultiniu. Išdėliokite atvėsti arba įdėkite į šaldytuvą per naktį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, įlanka, paprastai, yra bendrų alergenų., aštriai, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų užkandžiai, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai, kiaušinių apkepas

Kategorijos