Publikavimo data: 2025-08-17
Vištienos ir kalakutienos troškinys
Tai labai skani įlanka.
Žingsnis 1
Vištieną, kalakutieną užpilkite vandeniu, kad vanduo apsemtų mėsą 3-5 cm, ir užvirkite. Nugriebkite putas ir virkite ant labai mažos ugnies. Į sultinį sudėkite nuluptus svogūnus ir morkas. Po 2 valandų išimkite vištieną, o kalakutieną virkite dar 1 valandą. Baigiant virti sultinys turi būti skaidrus.
Žingsnis 2
Išimkite mėsą į skaidulas, sultinį perkoškite.
Žingsnis 3
Į formą sudėkite kukurūzus, kubeliais supjaustytas morkas, salierus, žoleles, mėsą ir užpilkite sultiniu. Išdėliokite atvėsti arba įdėkite į šaldytuvą per naktį.
Kategorijos