Publikavimo data: 2024-06-15
Vištienos ir pupelių taco
Tradicinis meksikiečių virtuvės patiekalas. Šiais laikais labai išpopuliarėjo tacos, arba taco, kaip jį galima vadinti. Tacos galite rasti beveik bet kuriame meniu. Kodėl gi nepasigaminus jo namuose? Pagrindas - kukurūzų arba kviečių tortilija. O įdaras gali būti labai įvairus: vištiena su sūriu, salotų lapai, grybai, pupelės, kukurūzai ir t. t. Nepaprastai skanus ir sotus patiekalas, su kuriuo pajusite Meksikos skonį.
Žingsnis 1
Filė supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 3
Perpjaukite avokadą per kauliuką. Suvyniokite avokadą rankose, kad viena pusė atsiskirtų nuo kitos. Šaukštu atskirkite minkštimą nuo odelės. Supjaustykite avokadą kubeliais.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus. Apkepkite svogūną, vištienos filė ir česnaką. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 5
4 minutes pašildykite tacos orkaitėje. Ant vienos tortilijos pusės dėkite salotų, vištienos ir svogūnų, avokado ir pomidorų, pabarstykite tarkuotu sūriu ir uždenkite kita tortilijos puse.
Kategorijos