Publikavimo data: 2024-06-22
Vištienos ir šoninės mėsainiai
Šį receptą įkvėpė mėsainis, kurį paragavau vienoje Maskvos mėsainių parduotuvėje. Jis pritaikytas pagal mano skonio pageidavimus, vietoj kiaulienos išpjovos - vištienos filė, o padažas iš grietinės - lengvesnis. Pasirodė labai skanus.
Žingsnis 1
Filė supjaustykite į 4 dalis ir sudėkite ant kepimo skardos. Kepkite pagal instrukcijas (po 7 minutes iš kiekvienos pusės). Pačioje pabaigoje nukelkite nuo ugnies, sudėkite sūrio griežinėlius ir uždenkite dangčiu.
Žingsnis 2
Supjaustykite šoninę, pomidorą, sūrį, svogūną.
Žingsnis 3
Padažui sumaišykite 3 valgomuosius šaukštus grietinės ir 1 valgomąjį šaukštą barbekiu.
Žingsnis 4
Apkepkite šoninę su svogūnu ir šaukštu barbekiu padažo.
Žingsnis 5
Surinkite mėsainį. Aptepkite bandelę padažu, dėkite salotų lapą, keptą šoninę, pomidorą, vištieną, sūrį ir padažu apteptą bandelės viršų.
Kategorijos