Vištienos ir šoninės mėsainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Vištienos ir šoninės mėsainiai

Šį receptą įkvėpė mėsainis, kurį paragavau vienoje Maskvos mėsainių parduotuvėje. Jis pritaikytas pagal mano skonio pageidavimus, vietoj kiaulienos išpjovos - vištienos filė, o padažas iš grietinės - lengvesnis. Pasirodė labai skanus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos ir šoninės mėsainiai Žingsnis 1
Filė supjaustykite į 4 dalis ir sudėkite ant kepimo skardos. Kepkite pagal instrukcijas (po 7 minutes iš kiekvienos pusės). Pačioje pabaigoje nukelkite nuo ugnies, sudėkite sūrio griežinėlius ir uždenkite dangčiu.

Žingsnis 2

Vištienos ir šoninės mėsainiai Žingsnis 2
Supjaustykite šoninę, pomidorą, sūrį, svogūną.

Žingsnis 3

Padažui sumaišykite 3 valgomuosius šaukštus grietinės ir 1 valgomąjį šaukštą barbekiu.

Žingsnis 4

Apkepkite šoninę su svogūnu ir šaukštu barbekiu padažo.

Žingsnis 5

Vištienos ir šoninės mėsainiai Žingsnis 5
Surinkite mėsainį. Aptepkite bandelę padažu, dėkite salotų lapą, keptą šoninę, pomidorą, vištieną, sūrį ir padažu apteptą bandelės viršų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita duona, mėsainiai, įspūdingas receptas, lengva, per 15 minučių, aštrus, užkandis, česnakų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos