Vištienos ir šoninės mėsainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Vištienos ir šoninės mėsainiai

Šį receptą įkvėpė mėsainis, kurį paragavau vienoje Maskvos mėsainių parduotuvėje. Jis pritaikytas pagal mano skonio pageidavimus, vietoj kiaulienos išpjovos - vištienos filė, o padažas iš grietinės - lengvesnis. Pasirodė labai skanus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos ir šoninės mėsainiai Žingsnis 1
Filė supjaustykite į 4 dalis ir sudėkite ant kepimo skardos. Kepkite pagal instrukcijas (po 7 minutes iš kiekvienos pusės). Pačioje pabaigoje nukelkite nuo ugnies, sudėkite sūrio griežinėlius ir uždenkite dangčiu.

Žingsnis 2

Vištienos ir šoninės mėsainiai Žingsnis 2
Supjaustykite šoninę, pomidorą, sūrį, svogūną.

Žingsnis 3

Padažui sumaišykite 3 valgomuosius šaukštus grietinės ir 1 valgomąjį šaukštą barbekiu.

Žingsnis 4

Apkepkite šoninę su svogūnu ir šaukštu barbekiu padažo.

Žingsnis 5

Vištienos ir šoninės mėsainiai Žingsnis 5
Surinkite mėsainį. Aptepkite bandelę padažu, dėkite salotų lapą, keptą šoninę, pomidorą, vištieną, sūrį ir padažu apteptą bandelės viršų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos