Publikavimo data: 2024-04-17
Vištienos kebabas
Vištienos kazan kebabas šiek tiek primena rusišką kepsnį. Kazan kebabas su vištiena ir bulvėmis kepamas ant atviros ugnies. Jį galima gaminti ir namuose, ir lauke. Šis patiekalas skirtas didelei kompanijai, todėl jį galite įtraukti ir į šventinį, ir į kasdienį valgiaraštį. Geriau imti atvėsintą vištieną, tinka bet kokios paukščio dalys.
Žingsnis 1
Kepkite bulves katile. Pastatykite katilą ant ugnies. Supilkite augalinį aliejų, užvirinkite. Sudėkite bulves ir maišydami kepkite iš visų pusių. Išimkite keptas bulves iš katilo ir sudėkite į lėkštę.
Žingsnis 2
Apkepkite mėsą. Į verdantį aliejų po bulvių suberkite filė ir kepkite iš visų pusių, kol apskrus, apversdami šakute, apie 10-12 minučių. Išimkite mėsą į lėkštę.
Žingsnis 3
Paruoškite kebabo katilą. Iš katilo išimkite 3/4 augalinio aliejaus. Sudėkite į katilą svogūnus ir maišydami kepkite 5 minutes. Į svogūnus sudėkite pusę visos mėsos kiekio, tada sluoksniuokite bulves. Ant bulvių sudėkite antrąją mėsos dalį. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, įberkite žiobrių ir pipirų grūdelių. Atsargiai supilkite vandenį, uždenkite katilą dangčiu ir virkite 40 minučių.
Kategorijos