Publikavimo data: 2025-08-20
Vištienos kebabas su ananasų gabalėliais, orkaitėje
Šis receptas - tai supaprastinta kebabo gaminimo versija. Jis nereikalauja daug laiko ir kartu leidžia orkaitėje iškepti labai sultingą, skanią ir aromatingą mėsą. Kad kebabo skonis būtų intensyvesnis, jis marinuojamas padaže. Ananasų gabalėliai suteikia mėsai malonų saldų poskonį. Paruoštas kebabas patiekiamas ant iešmelių, išdėliotų ant medinės lentelės. O kaip priedą rekomenduojama pridėti keletą pasirinktų padažų.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Vištienos filė supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Tą patį padarykite ir su ananasų griežinėliais. Į gilų dubenį supilkite kečupą, įpilkite sojų padažo ir gerai išmaišykite. Sudėkite filė gabalėlius į marinatą ir padėkite į šaldytuvą 40 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite kebabą. Įjunkite orkaitę, kad įkaistų iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kol ji įkaista, paruoškite kebabą. Paimkite iešmą ir ant jo pakaitomis užmaukite filė ir ananaso gabaliukus. Kartokite, kol baigsis ingredientai. Po to kepimo skardą išklokite pergamentinio popieriaus lakštu, sudėkite ant jo kebabus ir siųskite patiekalą į orkaitę 40 minučių.
Kategorijos