Vištienos lula kebabas ant grotelių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Vištienos lula kebabas ant grotelių

Lulia kebabas populiarus Artimuosiuose Rytuose, Vidurinėje Azijoje, taip pat Užkaukazėje ir Balkanuose. Persų kalba kebabas paprasčiausiai reiškia "kepta mėsa". Kepimas yra pagrindinis bet kurio kebabo recepto veiksmas, o jų yra šimtai. Tradiciškai šis patiekalas kepamas ant žarijų kepsninės arba iešmo, tačiau namuose pakanka ir orkaitės. Norint iš maltos vištienos kepsninėje paruošti skanų ir sultingą kebabą, geriau imti vištienos krūtinėlę.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos lula kebabas ant grotelių Žingsnis 1
Paruoškite lula kebabą. Sumaišykite prieskonius, maltą vištieną ir svogūnus. Maišykite iki vientisos masės 10 minučių. Perkelkite lulia kebabo pagrindą į dubenį ir uždenkite maistine plėvele. Dėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

Žingsnis 2

Vištienos lula kebabas ant grotelių Žingsnis 2
Pasigaminkite liulos kebabų ir juos iškepkite ant grotelių. Iš vištienos faršo suformuokite dešreles ir suverkite jas ant iešmelių. Šašlykus suvyniokite į foliją, kad kepant mėsa nesubyrėtų. Kepkite lulia kebabus ant grotelių su malta vištiena 15 minučių iš skirtingų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos