Publikavimo data: 2024-03-28
Vištienos omletas
Vištienos omletas - skanūs, sotūs ir paprasti pusryčiai, kuriuos galima greitai paruošti. Omletą galima pagaminti iš virtos vištienos, kuri liko po sultinio ar sriubos virimo. Gausite gana greitus sočius skanius pusryčius.
Žingsnis 1
Pusę svogūno supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Virtą vištienos filė supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 3
Susmulkinkite krapus.
Žingsnis 4
Kiaušinius įmuškite į gilų dubenį.
Žingsnis 5
Į kiaušinius įmaišykite miltus ir pieną. Mišinį plakite iki vientisos ir purios masės. Kiaušinių mišinį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 6
Į kiaušinių masę įmaišykite smulkintus krapus.
Žingsnis 7
Įkaitinkite keptuvę ir 4-5 minutes kepkite svogūnus augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite vištieną.
Žingsnis 8
Supilkite kiaušinių masę į keptuvę ir uždenkite dangčiu. Kepkite omletą ant silpnos ugnies 5 minutes.
Žingsnis 9
Kai omletas bus beveik paruoštas, apibarstykite jį tarkuotu sūriu ir palikite jį po dangčiu dar 2 minutėms, kad iškeptų ir išsilydytų sūris. Nuimkite omletą nuo ugnies.
Kategorijos