Vištienos omletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Vištienos omletas

Vištienos omletas - skanūs, sotūs ir paprasti pusryčiai, kuriuos galima greitai paruošti. Omletą galima pagaminti iš virtos vištienos, kuri liko po sultinio ar sriubos virimo. Gausite gana greitus sočius skanius pusryčius.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos omletas Žingsnis 1
Pusę svogūno supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Vištienos omletas Žingsnis 2
Virtą vištienos filė supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 3

Vištienos omletas Žingsnis 3
Susmulkinkite krapus.

Žingsnis 4

Vištienos omletas Žingsnis 4
Kiaušinius įmuškite į gilų dubenį.

Žingsnis 5

Vištienos omletas Žingsnis 5
Į kiaušinius įmaišykite miltus ir pieną. Mišinį plakite iki vientisos ir purios masės. Kiaušinių mišinį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 6

Vištienos omletas Žingsnis 6
Į kiaušinių masę įmaišykite smulkintus krapus.

Žingsnis 7

Vištienos omletas Žingsnis 7
Įkaitinkite keptuvę ir 4-5 minutes kepkite svogūnus augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite vištieną.

Žingsnis 8

Vištienos omletas Žingsnis 8
Supilkite kiaušinių masę į keptuvę ir uždenkite dangčiu. Kepkite omletą ant silpnos ugnies 5 minutes.

Žingsnis 9

Vištienos omletas Žingsnis 9
Kai omletas bus beveik paruoštas, apibarstykite jį tarkuotu sūriu ir palikite jį po dangčiu dar 2 minutėms, kad iškeptų ir išsilydytų sūris. Nuimkite omletą nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos