Vištienos pilvo pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Vištienos pilvo pyragas

Įsimintino pavadinimo ir skonio pyragas. Įdarui naudojama vištienos filė ir bulvės. Jis gaunasi labai sotus. Tai skaniausio ir sultingiausio pasaulyje pyrago receptas!
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos pilvo pyragas Žingsnis 1
Sumaišykite kambario temperatūros sviestą su miltais. Įmaišykite druską, pipirus ir sodą. Įmaišykite grietinę. Sujunkite su tešla, viską išmaišykite iki vientisos konsistencijos ir uždenkite maistine plėvele. Tuo tarpu vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais, o bulves - mažais kubeliais. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Vištienos pilvo pyragas Žingsnis 2
Vizualiai padalykite tešlą į 3 dalis. Paimkite 2/3 ir rankomis ant folijos tolygiai paskleiskite ant formos. Kitą dalį ištepkite įdaru. Įdėkite porą gabalėlių sviesto.

Žingsnis 3

Vištienos pilvo pyragas Žingsnis 3
Likusią tešlos dalį iškočiokite į apskritimo formą. Uždenkite pyrago kraštus ir uždenkite iškočiota dalimi. Viduryje padarykite garų angą. Kepkite 170 °C temperatūroje 40 minučių. Tada dar 15 minučių kepkite 200 °C temperatūroje, kad pyragas paruduotų. Išjunkite orkaitę ir palikite 10 minučių pastovėti. Patiekalas paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos