Publikavimo data: 2025-08-17
Vištienos plovas
Pilavas su vištiena gaunasi labai švelnus, gerai tinka tiems, kurie nemėgsta kitų rūšių mėsos.
Žingsnis 1
Krūtinėlę smulkiai supjaustykite ir apkepkite keptuvėje ant silpnos ugnies. Druska.
Žingsnis 2
Morkas nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Po 15 minučių sudėkite į krūtinėlę.
Žingsnis 3
Po 20 minučių kepimo į krūtinėlę įberkite puodelį nuplautų ryžių ir užpilkite 2 puodeliais vandens. Ant viršaus pabarstykite plovo prieskonių. Uždenkite dangčiu ir virkite, kol vanduo užvirs, kol ryžiai bus paruošti.
Žingsnis 4
Nulupkite ir perpjaukite česnako skilteles per pusę.
Žingsnis 5
Likus maždaug 3 minutėms iki paruošimo, į plovą įdėkite česnaką.
Kategorijos