Vištienos plovas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Vištienos plovas

Pilavas su vištiena gaunasi labai švelnus, gerai tinka tiems, kurie nemėgsta kitų rūšių mėsos.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos plovas Žingsnis 1
Krūtinėlę smulkiai supjaustykite ir apkepkite keptuvėje ant silpnos ugnies. Druska.

Žingsnis 2

Vištienos plovas Žingsnis 2
Morkas nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Po 15 minučių sudėkite į krūtinėlę.

Žingsnis 3

Vištienos plovas Žingsnis 3
Po 20 minučių kepimo į krūtinėlę įberkite puodelį nuplautų ryžių ir užpilkite 2 puodeliais vandens. Ant viršaus pabarstykite plovo prieskonių. Uždenkite dangčiu ir virkite, kol vanduo užvirs, kol ryžiai bus paruošti.

Žingsnis 4

Vištienos plovas Žingsnis 4
Nulupkite ir perpjaukite česnako skilteles per pusę.

Žingsnis 5

Vištienos plovas Žingsnis 5
Likus maždaug 3 minutėms iki paruošimo, į plovą įdėkite česnaką.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos