Publikavimo data: 2025-08-17
Vištienos plovas
Sotus, skanus ir visada aktualus patiekalas. Yra daugybė šio patiekalo variantų, tačiau šis receptas yra pats sėkmingiausias, be didelio kiekio aliejaus.
Žingsnis 1
Sparnelius supjaustykite gabalėliais. Į gilų puodą įpilkite augalinio aliejaus. Sudėkite sparnelius.
Žingsnis 2
Supjaustykite svogūnus ir morkas ir sudėkite į sparnelius. Viską troškinkite apie 15 minučių.
Žingsnis 3
Ryžius nuplaukite vandenyje.
Žingsnis 4
Sparnelius ir daržoves pasūdykite.
Žingsnis 5
Įberkite maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 6
Pridėkite prieskonių pagal savo skonį. Aš įdėjau Krymo prieskonių. Viską sumaišykite.
Žingsnis 7
Po kelių minučių suberkite nuplautus ryžius. Tolygiu sluoksniu paskleiskite ryžius ant sparnelių ir daržovių.
Žingsnis 8
Ant viršaus sudėkite džiovintus česnakus ir užpilkite vandeniu.
Žingsnis 9
Padidinkite kaitrą ir uždenkite dangčiu. Kai užvirs, sumažinkite ugnį iki silpnos. Virkite apie 15 minučių.
Kategorijos