Vištienos plovas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Vištienos plovas

Sotus, skanus ir visada aktualus patiekalas. Yra daugybė šio patiekalo variantų, tačiau šis receptas yra pats sėkmingiausias, be didelio kiekio aliejaus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos plovas Žingsnis 1
Sparnelius supjaustykite gabalėliais. Į gilų puodą įpilkite augalinio aliejaus. Sudėkite sparnelius.

Žingsnis 2

Vištienos plovas Žingsnis 2
Supjaustykite svogūnus ir morkas ir sudėkite į sparnelius. Viską troškinkite apie 15 minučių.

Žingsnis 3

Vištienos plovas Žingsnis 3
Ryžius nuplaukite vandenyje.

Žingsnis 4

Vištienos plovas Žingsnis 4
Sparnelius ir daržoves pasūdykite.

Žingsnis 5

Vištienos plovas Žingsnis 5
Įberkite maltų juodųjų pipirų.

Žingsnis 6

Vištienos plovas Žingsnis 6
Pridėkite prieskonių pagal savo skonį. Aš įdėjau Krymo prieskonių. Viską sumaišykite.

Žingsnis 7

Vištienos plovas Žingsnis 7
Po kelių minučių suberkite nuplautus ryžius. Tolygiu sluoksniu paskleiskite ryžius ant sparnelių ir daržovių.

Žingsnis 8

Vištienos plovas Žingsnis 8
Ant viršaus sudėkite džiovintus česnakus ir užpilkite vandeniu.

Žingsnis 9

Vištienos plovas Žingsnis 9
Padidinkite kaitrą ir uždenkite dangčiu. Kai užvirs, sumažinkite ugnį iki silpnos. Virkite apie 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos