Vištienos plovas su dešra keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Vištienos plovas su dešra keptuvėje

Europietiškose plovo versijose sudedamosios dalys pakeičiamos kitais ingredientais, pavyzdžiui, aviena - vištiena, ryžiai - grikių ar perlinių kruopų koše. O klasikinį plovą sudaro riebi aviena, būtinai ryžiai ir daržovės. Vištienos plovas gali būti įtrauktas į žmonių, kurie saugosi papildomų centimetrų juosmens srityje, racioną.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
318 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.16/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos plovas su dešra keptuvėje Žingsnis 1
Ketaus keptuvėje įkaitinkite aliejų ir 5 minutes pakepinkite šoninę, tada sudėkite smulkintą svogūną, papriką, dešrą ir česnaką. Viską kartu kepkite dar 10 minučių. Tada viską iš keptuvės sudėkite į atskirą dubenį.

Žingsnis 2

Vištienos plovas su dešra keptuvėje Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir kepkite marinuotus vištienos gabalėlius, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite apkeptas daržoves, ryžius, pagardinkite druska ir prieskoniais, užpilkite verdančiu vandeniu 1 cm virš keptuvės lygio. Maišykite ir kepkite, kol skystis išgaruos ir keptuvė užvirs.

Žingsnis 3

Vištienos plovas su dešra keptuvėje Žingsnis 3
Sumažinkite ugnį iki silpnos ir 30 minučių troškinkite uždengę dangčiu. Išjunkite ugnį ir palikite patiekalą 10 minučių pailsėti uždengtą dangčiu. Tada viską išmaišykite ir sudėkite į serviravimo lėkštes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos