Vištienos plovas su dešra keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Vištienos plovas su dešra keptuvėje

Europietiškose plovo versijose sudedamosios dalys pakeičiamos kitais ingredientais, pavyzdžiui, aviena - vištiena, ryžiai - grikių ar perlinių kruopų koše. O klasikinį plovą sudaro riebi aviena, būtinai ryžiai ir daržovės. Vištienos plovas gali būti įtrauktas į žmonių, kurie saugosi papildomų centimetrų juosmens srityje, racioną.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
318 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.16/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos plovas su dešra keptuvėje Žingsnis 1
Ketaus keptuvėje įkaitinkite aliejų ir 5 minutes pakepinkite šoninę, tada sudėkite smulkintą svogūną, papriką, dešrą ir česnaką. Viską kartu kepkite dar 10 minučių. Tada viską iš keptuvės sudėkite į atskirą dubenį.

Žingsnis 2

Vištienos plovas su dešra keptuvėje Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir kepkite marinuotus vištienos gabalėlius, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite apkeptas daržoves, ryžius, pagardinkite druska ir prieskoniais, užpilkite verdančiu vandeniu 1 cm virš keptuvės lygio. Maišykite ir kepkite, kol skystis išgaruos ir keptuvė užvirs.

Žingsnis 3

Vištienos plovas su dešra keptuvėje Žingsnis 3
Sumažinkite ugnį iki silpnos ir 30 minučių troškinkite uždengę dangčiu. Išjunkite ugnį ir palikite patiekalą 10 minučių pailsėti uždengtą dangčiu. Tada viską išmaišykite ir sudėkite į serviravimo lėkštes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos